Beyaz Eşya

Karaca'da katı meyve sıkacağı alana tost makinesi hediye! 799 TL indirim fırsatıyla! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Karaca Katı Meyve Sıkacağı teknolojik ve yenilikçi özellikleriyle alıcılara sunuluyor. Karaca'da Anneler Günü için katı meyve sıkacaklarında kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Karaca Katı Meyve Sıkacağı alana tost makinesi hediye ediliyor. Peki Karaca Katı Meyve Sıkacağı fiyatları kaç lira? İşte 30 Ni Bu kapsamda Karaca Katı Meyve Sıkacağı alana tost makinesi hediye ediliyor

Şık tasarımı, yüksek gücü ve üstün kalitesi ile mutfakların vazgeçilmezleri arasına girecek olan katı meyve sıkacağı,Karaca'da Anneler Günü için katı meyve sıkacaklarında kampanya başlatıldı.
Bu kapsamda Karaca Katı Meyve Sıkacağı alana tost makinesi hediye ediliyor. Bonus’a özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla sunuluyor.
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren Karaca Ev Aletleri, yeni katı meyve sıkacağı  ile içecekler'de harikalar yaratmanızı sağlıyor. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik gövdesi ile gözlere de hitap ediyor. Güçlü, ergonomik ve işinin ehli katı meyve sıkacağı sayesinde mutfakta işleriniz artık çok daha kolaylaşacak.

  

Peki Karaca Katı Meyve Sıkacağı fiyatı kaç lira? İşte Karaca Katı Meyve Sıkacağı 30 Nisan 2022 fiyat listesi...    

Dayanıklı alüminyum kıskaçları özelliği güvenli ve sızıntısız bir kapak sistemine sahip olan Karaca katı meyve sıkacağı, otomatik posa atma işlemi ile de işleri daha'da kolaylaştırıyor. Tüm parçaları ve aksesuarları çıkarılarak bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilen Karaca katı meyve sıkacağı, ünite ağzının paslanmaz çelik olması ile de uzun ömürlü ve güvenli bir kullanım imkanı sunuyor. Peki karaca katı meyve sıkacağı ne kadar özellikleri neler?

 


karaca katı meyve sıkacağı özellikleri:

Marka : Karaca

Model No:153.01.06.4893

Barkod:8697918727819

Renk: Antrasit

Malzeme Türü:Çelik

Ürün Grubu:Katı Meyve Sıkacağı

Menşei: Yerli

Karaca, Anneler Günü'nde hediye alternatifi olarak, yepyeni, fonksiyonel Küçük Ev Aletleri’ni öneriyor. Şık tasarımı ve sağlık lezzet sunan Karaca Katı Meyve Sıkacağı ve çelik ayağıyla buzları ustalıkla kıran  katı meyve sıkacağı ile sizde Annelerinizi sevindirebilirsiniz. Karaca Anneler Gününe özel katı meyve sıkacağı alana tost makinesi hediye ediyor.Peki Karaca katı meyve sıkacağı ne kadar?

 


Karaca katı meyve sıkacağı satış fiyatı:2,298 TL yerine sadece 1,499 TL


karaca tost makinesi satı fiyatı:799,99 TL

Samsung çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Samsung çamaşır makinesi alana kahve makinesi hediye ediyor. İşte 30 Nisan

Karaca'da retro ekmek kızartma makinesi fiyatında 200 TL indirim! İşte ekmek kızartma makinesi 17 Nisan fiyat listesi

Arçelik'ten 8431 S ocaklı fırına 729 TL indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Hivda KADAN/Emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 30 Nisan 2022 11.30' da yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 89 kuruş, euro 15 lira 73 kuruş, altının gramı ise 917 lira 26 kuruş değerinde.