Perakende

Karadeniz'in en büyük tekno elektrik mağazası açıldı!

Samsun ve çevresinde inşaat, tekstil ve elektrik malzemesi alanında faaliyet gösteren Borel Grup, Tekkeköy Kutlukent mevkiinde yeni merkez binası ve bölge satış deposunu hizmete açtı....


Açılışa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Yılmaz, açılışı yapılan iş yerinin Samsun’un ekonomik ve iktisadi hayatına katkı sunacağını dile getirdi. Çok sayıda tanınmış markanın bölge ana bayiliğini yapan Borel Tekno Elektrik Sanayi ve Tic. AŞ, Karadeniz Bölgesi'ndeki bayilerine daha rahat hizmet verebilmek için merkez binası ve bölge satış deposunu yeniledi. İki kattan oluşan ve 3 bin metrekare kapalı alana sahip depoda Borel Tekno Elektrik, bölge ana bayiliğini yaptığı Siemens, Legrand, Philips, Öznur Kablo, Günsan, Işıldar, Orsam, Netelsan, Reçber Kablo, Borsan gibi çok sayıda dünya ve Türkiye genelinde büyük marka değeri olan ürünlerin satışını yapıyor. 


Yeni binanın açılış töreninde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’un ekonomisi ve iktisadi hayatına katkı verecek bir iş yerini açıyoruz. Bu iş yerini açmaya irade koyan Selami Tarım Bey ve arkadaşlarına destek vermek üzere buradayız. Bu günde Selami Bey'i yalnız bırakmayan milletvekili arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de aramızda. Hep böyle güzel olaylarda bir araya gelebilelim.” diyerek, açılan iş yerinin başta sahipleri olmak üzere herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu. 


Yeni bina ve depoları ile Karadeniz Bölgesi'ndeki bayilerine daha rahat bir ortamda hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Borel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tarım, “Teknoloji ve kalite açısından sektöründe lider bir kuruluş olarak hedefimiz müşterilerimize en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır.” dedi. Yeni binalarında yeni istihdam alanı açtıklarını ve müşterilerini memnun etme yolunun, çalışanların mutluluğu ve memnuniyetinden geçtiğinin bilincinde olduklarını dile getiren Başkan Selami Tarım, “Çalışanlarımıza en iyi çalışma ortamını sağlamakta, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi desteklemekteyiz.” diyerek yeni hizmet binalarında hem çalışanların hem de müşterilerinin daha keyifli bir alışveriş yapacağını kaydetti. Açılışa Samsun’un tanınmış iş adamları yanı sıra eğitim ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.


Zaman