Genel

Karahan Gayrimenkul, 1 milyon 500 bin TL sermaye ile kuruldu!

Karahan Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bekir Karahan, Başkan Yardımcısı olarak Bilal Karahan, Yönetim Kurulu Üyesi olarak Abdullah Karahan görev yapacak

Karahan Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi, İstanbul çekmeköy 'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile hayata geçirildi.

şžirketin kurucuları ve sermaye dağılımı şöyle;

1-Bekir Karahan – 1 milyon 35 bin TL

2-Bilal Karahan – 405 bin TL

3-Abdullah Karahan – 30 bin TL

4-Zahide Kaya – 15 bin TL

5-Zübeyde Beşikoğlu – 15 bin TL.

Firmanın iş konusu; Her türlü gayrimenkulü mesken işyeri büro alış-veriş merkezi fabrika almak ve satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane, fabrika inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak yaptırmak bunlara ortak olmak ve ortak almak. şžirket amaç ve konusu ile ilgili olarak başkalarının sahip olduğu gayrimenkuller üzerinde şirket lehine ipotek tesis tescil terkin fek edebilir şirkete ait gayrimenkuller üzerinde üçüncü şahıslar lehine rehin ve ipotek tesis edebilir aracılık yapmamak şartı ile aynı ve gayri maddi haklarla ilgili her çeşit iltizamı ve tasarrufi işlemler yapabilir gayrimenkuller üzerinde mükelleefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunabilir ve ana sözleşmesindeyazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Karahan Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Bekir Karahan, Başkan Yardımcısı olarak Bilal Karahan, Yönetim Kurulu Üyesi olarak Abdullah Karahan görev yapacak.

Adres: çavuşbaşı Caddesi-çekmeköy


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com