29 / 04 / 2024

Karaköy Rıhtım'da metrekaresi 20 dolara kiralık ofis!

Karaköy Rıhtım'da metrekaresi 20 dolara kiralık ofis!

Galataport projesinin de gerçekleştirileceği Karaköy Rıhtım üzerinde konumlanmış "Rıhtım  Ofis Binası"ında bir süredir boş olan 5 ve 6. katlar dünyaca ünlü reklam ajansı DRAFT FCB firması tarafından kiralandı &nb



RIHTIM OFİS BİNASI

Tek yetkili Mal Sahibi Temsilciliği: PROPIN Kiracı ya da Satın Alandan Herhangi Bir Aracılık Ücret Bedeli Talep Etmemekte.

Galataport projesinin de gerçekleştirileceği Karaköy Rıhtım üzerinde konumlanmış "Rıhtım  Ofis Binası"ında bir süredir boş olan 5 ve 6. katlar dünyaca ünlü reklam ajansı DRAFT FCB firması tarafından kiralandı. Kalan kiralık alanlar ve ticari şartlarla ilgili detayları aşağıda gibi;

Kiralanabilir Ofis Katları:
2.kat  435 metrekare
1.kat  435 metrekare

Kiralanabilir Mağaza Katı:
Zemin katı 310 metrekare

*Katların tamamı birlikte ya da tek tek kiralanabilir.

Kiralama koşulları

Kira rakamı:  20 dolar/metrekare/ay + KDV. (Ofis Katları Kira Bedeli)

İşletme gideri: 3 dolar/metrekare/ay'dır.

Resepsiyon alanı görseldeki gibi revize edilecek.

Manzara Faktörü: Binanın denize kıyısına paralel Rıhtım Caddesi üzerinde ilk sırada yer alması  sebebiyle mağaza katı dahil her kattan eşsiz boğaz, adalar, Sarayburnu manzarası tüm ihtişamıyla görülebilmekte.

Çevre ve Ulaşım: Binanın konumlandığı Karaköy bölgesi tarihi dokusu ve çevresi kültürel, sanatsal etkinlikleriyle gün boyunca canlılığını koruyan bir bölge. Bu canlılığın yanı sıra  taksi, tramvay, otobüs, her türlü deniz ulaşım olanakları ve binanın çevresindeki otopark alanlarıyla da kullanıcılarına büyük avantaj sağlamakta.

İletişim:

PROPIN | Property Investment Consultancy
T:+90 212 217 85 55 - F:+90 212 217 85 53
[email protected]

Binanın konumunu daha yakından görmek için tıklayınız

Geri Dön