Kent Haberleri

Karaman Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin şantiyeye dönüştüğünü belirterek, "İnanın 15 günden beri bütün bakanlarımız ve sayın Başbakanımız dahil, ilden ile, açılıştan açılışa koşuşturuyoruz" dedi...


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin şantiyeye dönüştüğünü belirterek, "İnanın 15 günden beri bütün bakanlarımız ve sayın Başbakanımız dahil, ilden ile, açılıştan açılışa koşuşturuyoruz" dedi.


Elvan, Karaman Devlet Hastanesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karaman'a kazandırılan hastanenin, bölgede sağlık merkezi haline geleceğini söyledi.


"AK Parti iktidarıyla Türkiye şantiyeye dönüşmüş durumda. İnanın 15 günden beri bütün bakanlarımız ve sayın Başbakanımız dahil, ilden ile, açılıştan açılışa koşuşturuyoruz" diyen Elvan, bu sabah Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin en büyük iç hatlar terminalinin açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.


Elvan, Adnan Menderes Havalimanının, sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın önde gelen havalimanlarından biri konumuna geldiğini ifade etti.


Karaman'ın son derece modern bir bölge hastanesine kavuştuğunu anlatan Elvan, şunları kaydetti:


"Bu hastane sadece Karamanımız'a hizmet vermeyecek, çevre illerimize ve ilçelerimize de hizmet verecek. Eksiklerimizi sayın Bakanımızla konuştuk. Ufak tefek eksiklerimiz var, onları da süratle gidereceğiz. Hastanemiz, tüm bölgemize inşallah hizmet verecek. Bizler çalışmaya, üretmeye, sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz, devam edeceğiz ama 30 Mart seçimleri Türkiye için önemli bir dönüm noktası. O nedenle istikrar diyorsak, Karamanımız'ın gelişmesini, büyümesini istiyorsak, inşallah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteğinizi esirgemeyeceksiniz."



AA