Toki

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek? Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi!

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı ve  Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 19 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar satışa çıkıyor.Karamanlıların yüzünü güldüren Karaman Merkez Akçaşehir projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 19 adet konut satışa çıkıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvurular başlıyor.

Karamanlıların yüzünü güldüren Karaman Merkez Akçaşehir projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 19 adet konut satışa çıkıyor. 

Kuralı olarak satışa çıkarılan Karaman Merkez TOKİ için başvuru dönemi 20 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak ve 26 Temmuz 2022 tarihinde son bulacak.

Karaman TOKİ projesi kapsamında başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. Proje kapsamında yer alan 2+1 konutlar için 1000 TL, 3+1 konutlar için 2000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Karaman Merkez kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı ve  Karaman Merkez kura sonucu 2022 listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Karaman Merkez Akçaşehir projesi kapsamındaki 19 adet konutun kura çekimi 1 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje Karaman Merkez Akçaşehir projesi “Diğer alıcı adayları” kategorisinde satışa sunuldu.

Kura heyecanının başladığı TOKİ Karaman Merkez Konutları'nın sözleşme tarihleri şöyle:
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 03 Ağustos - 05 Ağustos 
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 10 Ağustos - 11 Ağustos(Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için) 

tıklayın

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

TOKİ'den ev almak isteyenlere büyük müjde! O tarihler açıklandı! Sakın kaçırmayın! İşte il il ucuz konut listesi!

Yastık altında 50 bin lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular için son 2 gün! Sakın kaçırmayın!