04 / 05 / 2024

Karaman'da mega projeler yolda!

Karaman'da mega projeler yolda!

Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman'da yapımı devam eden projelerde sorun olmadığını ve 2016 yılı içerisinde büyük mega projelerin yolda olduğunu söyledi.



Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman'da yapımı devam eden projelerde sorun olmadığını ve 2016 yılı içerisinde büyük mega projelerin yolda olduğunu söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Karaman'a karşı farklı bir sevgisinin olduğunun altını çizen Ak Parti İl Başkanı Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan'ın Karaman hassasiyeti ortada ve Karaman'la ilgili tüm sorunların yakınen takipçisi.Milletvekilimiz Recep Konuk'un Tarım,Orman ve Köy İşleri komisyon başkanı olmasıda elimize farklı bir şekilde güçlendirdi. Milletvekilimiz Recep Şeker'in Karaman adına yaptığı çalışmalar takdire şayan,Bu şartlarda Karaman Başkent'de çok güçlü bir şekilde temsil ediliyor ve bunun karşılığı olarakda yatırımlarda hiçbir sorun yaşanmayacaktır demektir." 


BİRLİKTELİĞİ SAĞLADIK 

Son dönemde çok iyi bir ortam yakaladıklarını da hatırlatan İl Başkanı Nazmi Ünlü: "Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız ile müthiş bir birliktelik yakaladık ve bu bizim elimize güçlendiriyor. Kara m an havaalanı konusunda çalışmalara sona gelindi. Karaman havalimanı şu anda Yüksek planlama kurulunda ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığını yaptığı bu kurulun ,başkan yardımcısı Başbakan yardımcımız Lütfi Elvan. Sorunsuz şekilde yürüyor. Serbest bölge konusunda Komisyon başkanımız Recep Konuk çok hassas davranıyor ve bu yatırımın ilimiz adına olmazsa olmazı diyoruz. Hızlı trende sona gelindi ve şubat ayı onslarında ilk planda DEMO seferleri Karaman-Konya arasında start alacak.Karaman'da 5 bin kişinin  TOKİ  vasıtasıyla ev sahibi olacak. Modern futbol sahası sorun yok. Semt sahalarının yanı sıra ilçelerimiz,köylerimiz iel birlikte semt sahaları yapılıyor. Buna ilave olarak açılır-kapanır bir yüzme havuzu ile birlikte buz pateni pisti Karaman'a yapılması için Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan Spor Genel müdürlüğü ile protokolü imzaladı. Yani devam eden yatırımlar sürerken,yeni mega yatırımlar Karaman'a geliyor.



Gazete Anadolu


Geri Dön