02 / 05 / 2024

Karamürsel'de dış cephe giydirmesi ile ilgili toplantı yapıldı!

Karamürsel'de dış cephe giydirmesi ile ilgili toplantı yapıldı!

Karamürsel'de dış Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi genişletilerek devam ediyor. Karamürsel'de kent estetiği adına dış cephe giydirmesiyle ilgili yapılacak değişim projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.



Karamürsel'de dış Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi genişletilerek devam ediyor. 

Proje kapsamında D-130 güzergahındaki binaların dış cephe giydirme çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da Karamürsel'i cazibe merkezi yapmak amacıyla ilçe sahil güzergahındaki bina ve işyerlerinin iyileştirme çalışmaları projesi kapsamında ilgili bölge sahipleriyle bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 


2015 YAZINA YETİŞECEK 


Bina ve işyeri sahipleriyle yapılan toplantıda Başkan Yıldırım, binaların cepcephe giydirmesi he giydirmelerinin yapılacağını, klima gözleme üniteleri, binaların beyaz renge boyanarak,çatıların da görsel bir görünüme kavuşacağından bahsetti, "Allah nasip ederse bu projeyi gerçekleştirebilirsek 2015 yazına Karamürsel'in görünümünü değiştireceğiz." dedi. Karamürsel Belediye Başkanı ismail Yıldırım'ın Belediye Kültür Merkezinde yapmış olduğu bilgilendirme toplantısına Belediye Fen İşleri Müdürü ÖmerTalha Sezgin, ilçe Esnaf Odası Başkanı ismail Aydın, imar komisyonunda bulunan belediye meclis üyeleri, işyeri ve bina sahipleri katıldı.


Özgür Kocaeli


Geri Dön