Genel

Karavan tatili yapmak isteyenler dikkat! Karavan kredisi nasıl alınır? Karavan kredisi faizleri ne kadar?

Son zamanlarda karavanlara ve Tiny House'lara olan talep gittikçe katlandı. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, cazip faiz ve vadelere sahip Karavan ve Tiny House Kredisi'yle özgür bir tatil seçeneği sunuyor.  Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, ailelerin istediği zaman seyahate çıkabilmesine, yeni ve ilginç rotaları keşfedebilmesine ve eğlenceli vakit geçirmesine imkan sunan bir kredi türü olarak dikkat çekiyor

Kovid-19 pandemisiyle beraber, kalabalıklar ortamlardan uzak kalmak isteyen kişiler karavanlara ve Tiny House'lara akın etti. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, ailelerin istediği zaman seyahate çıkabilmesine, yeni ve ilginç rotaları keşfedebilmesine ve eğlenceli vakit geçirmesine imkan sunan bir kredi türü olarak dikkat çekiyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisi, Türkiye'de bir ilk olarak Yapı Kredisi tarafından hayat geçirildi. Cazip faiz oranlarının sunulduğu krediden, ağırlığı 750 kilogramdan fazla olan çekme karavanlar için yararlanılabiliyor. Bu karavanlar, bir çekici arkasına bağlanılarak çekilen, motora sahip olmayan, römork niteliğine sahip karavanlar oluyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisiyle, uygun vade fırsatları ve uygun koşullarla karavan sahibi olunabiliyor. 

Peki Karavan ve Tiny House Kredisi'ne nasıl başvurulur? Karavan ve Tiny House Kredisi başvuru şartları neler? İşte tüm detaylarıyla merak edilen Peki Karavan ve Tiny House Kredisi...

Karavan ve Tiny House Kredisi için başvurular Yapı Kredi şubeleri, anlaşmalı bayiler veya 444 0 444 çağrı merkezi aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 

- Karavan ve Tiny House Kredisinde satın alınan araç teminat oluyor ve kredinin kapatılmasından 1 gün sonra araçtaki ipotek de otomatik şekilde kaldırılıyor. 

- Karavan ve Tiny House Kredisi kullanılırken kasko yaptırılması şartı bulunuyor. 

- Karavan ve Tiny House Kredisi kapsamındaki gelir belgesi de istenebiliyor fakat gelir belgesiz onaylanan kredilerde belge temini gerekli olmuyor. 

- Karavan ve Tiny House Kredisi çerçvesinde farklı ödeme planları bulunuyor ve böylece kredi alan kişiye kolay ödeme imkanları sunuluyor. 

Peki Karavan ve Tiny House Kredisi'nin tutarı ne kadar? Karavan ve Tiny House Kredisi için vade seçenekleri neler? İşte merak edilen ayrıntılar...

Karavan ve Tiny House Kredisi tutarları ve vade oranları 

- 400 bin liraya kadar tutarın yüzde 70'ine 48 ay vade, 

- 400 bin lira ile 800 bin lira arasındaki krediler için tutarın yüzde 50'sine 36 ay vade, 

- 800 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasındaki tutarlarda yüzde 30'luk kısmı için 24 ay vade, 

- 1 milyon 200 bin lira ile 2 milyon lira arasındaki kredilerde tutarın yüzde 20'sine kadar 12 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Hayalinizdeki eve 135 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz! İşte 9 Mayıs 2022 Prefabrik ev fiyat listesi!

35 bin 700 liraya ev sahibi olabilirsiniz! Konteyner evlerde yılın müjdesi! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıfır faizli konut kredisi başvuruları başladı! SGK'lı olmak yeterli! İşte faizsiz kredi başvuru şartları...