29 / 04 / 2024

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.



Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.  Yeşilyurt Karakavak'ta yer alan arsaların yüz ölçümleri 339,95 metrekare ile 685,13 metrekare arasında değişirken, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hissesi ise 88,71 metrekare ile 177,81 metrekare arasında değişiyor. 

Konut alanı imarlı arsaların muhammen bedelleri 354 bin 840 TL ile 889 bin 50 TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 10 bin 645 TL ile 26 bin 671 TL arasında farklılık gösteriyor.

Merakla beklenen satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde yapılacak. 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

TAŞINMAZ SATIŞ İLANI

1- 2886 sayılı Kanun Kapsamında taşınmaz satışı işidir.
2- İhale Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Üniversite Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Elazığ adresinde İhale Salonunda İhale Komisyonunca yapılacaktır.
3- Yukarıda tapu kaydı yazılı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğüne ait olan hisselerinin satışı 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif usulü ile yapılacaktır.
4- İhale şartnamesi Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliğinden 1.200,00 TL karşılığında satın alınabilir.
5- Taşınmazın Karayolları Genel Müdürlüğüne ait olan hisselerinin tahmin edilen bedeli ve geçici teminat miktarı tabloda belirtilmiştir.
6- İhaleye katılabilmek için; 8.9.1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminat yatırmak şarttır.
7- İhaleye katılabilmek için;
Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya geçici teminat mektubu (Geçici teminat mektubunun şekli ve içeriğinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 27. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekir.)

Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını bildirir Nüfus Cüzdanı ve İkametgâh Belgesi, noter onaylı imza beyanı

Tüzel kişilerin siciline kayıtlı olduğu odasından ihale yılı içinde alınmış Oda Kayıt Belgesi, noter tasdikli İmza Sirküleri ve vergi kimlik numarasını bildirir belge

Vekâleten katılacakların noter tasdikli vekâletnamesi ve imza beyannamesi

Tebligat için Türkiye’de adres gösteren Tebligat Adres Beyanı

8- Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 38. maddesine uygun olarak hazırlanması ve ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
9- İhale ile ilgili giderler (sözleşme bedeli+%8 KDV bedeli, vergi, resim, harçlar veödenmesi gereken diğer giderler) ihale uhdesinde kalan istekliye aittir.
10- İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Ziraat Bankası 2.500 TL Bankkart Lira verecek! Dev kampanya için son gün 31 Ekim! 

Belediye o ilde 2 arsa satacak! İhalesi 24 Ekim'de!


Geri Dön