İş Fırsatları

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacağını açıkladı

Personel alım duyurularına bir yenisi daha eklendi. Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacağını açıkladı. KGM tarafından paylaşılan duyuru iş arayanlara müjdeli haber verildi. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesine 3000 bin personel alımı yapılacak.

İşte tüm ayrıntılar…

3000 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Son zamanlarda peş peşe yayımlanan personel alımlarına Karayolları Genel Müdürlüğü'de dahil oldu. İş arayan vatandaşlara istihdam sağlayacak olan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) toplamda 3000 işçi alacağını açıkladı.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile beraber Karayolları Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra Teşkilatı iş yerlerinde süresi belirsiz bir halde sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak için toplamda 3000 bin işçi alımı yapılacak.

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İL Müdürlükleri'nde paylaşılan iş ilanı ile beraber 2 Mayıs 2023 tarihinde başvurular başlayacak. Alımların ilan edilmesi ile beraber 5 gün boyunca başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru süresi 5 gün verildi.

KGM PERSONEL ALIM BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

KGM personel alım ilan ayrıntılarının paylaşılması ile birlikte adaylar belirtilen şartlara göre başvuruda bulunabilecek. 2 Mayıs 2023 tarihi ile birlikte başlayacak olan başvurular ile birlikte ayrıntıları da paylaşılacak. Paylaşılan ilan tarihinden itibaren 5 gün içerisinde başvurunun yapılması gerekir. Başvurular esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM BAŞVURU DETAYLARI!

Adreste yer verilen "İş Arayan" butonuna tıklayıp, T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak başvuruda bulunabilirsiniz. Ek olarak da hizmet noktalarından ve Alo 170 telefon numarası üstünden başvuruyu gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunun son tarihleri hafta sonuna gelmesi durumunda ilk iş gününe rastlandığı vakit başvuru işlemleri mesai bitimine kadar uzatılacaktır.

Başvuru süreci boyunca da KGM’nin kendi internet adresi üzerinden duyurulacaktır. İlan detayları, işe alınacak personeller, işe alım yapılacak iller ve şartlar ilan tarihinde paylaşım yapılacaktır.