30 / 04 / 2024

Kardeş Şehirler Buluşması Trabzon'da gerçekleşti!

Kardeş Şehirler Buluşması Trabzon'da gerçekleşti!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP )'nin " Kardeş Şehirler Buluşması " etkinliği kapsamında Trabzon'a gitti.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Beylikdiizü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Trabzon'a giden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Kardeş Şehirler Buluşması" kapsamında düzenlenen toplantıda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. 



Basın mensupları ile bir araya gelindi 

CHP'li belediyelerin kendi bölgelerinde yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundukları, deneyimlerini paylaştıkları toplantı dün sabah Trabzon Zorlu Grand Hotel'de gerçekleşti. Toplantıda, Trabzon'daki ulusal basın ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen CHP'li belediye başkanları, bölgelerinde yürüttükleri Çalışmalar ve projeler hakkında basına bilgi verirken, basın mensuplarının sorularını da yanıtladılar. 



Dünyaya açılan kapı, Büyükçekmece 

Basın toplantısında söz alan CHP'nin en deneyimli belediye başkanlarından Dr. Hasan Akgün, 5 dönemdir seçimleri kazanmasına etken olan başarılı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 



Başkan Akgün, önümüzdeki süreçte Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan vizyon projeler hakkında da bilgiler vererek, Büyükçckmece'nin tüm dünyada bir kültür ve sanat kenti olarak bilindiğinin altını çizdi. 


Akgün, 15 yıldır başarı ile sürdürülen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali sayesinde, Büyiikçekmece'nin kapılarının tüm dünyaya açıldığını kaydetti. Başkan Akgün, yeni projelerin hayata geçmesiyle birlikte Büyükçekmece'nin İstanbul'un en iddialı turizm kentlerinden bir tanesi olacağını sözlerine ekledi. 



Yurt Haber


Geri Dön