Ekonomi

Kargo çalışanlarına zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam geldi?

Kargo çalışanlarına ek zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam yapıldı? İşte haberin detayları!Kargo çalışanlarına ek bir zam yapıldığına dair haberler gündemde yer alıyor

Kargo çalışanları, ek bir zammın yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Kargo çalışanlarına ek bir zam yapıldığına dair haberler gündemde yer alıyor. Peki Kargo çalışanlarına zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam geldi?

 

İşte Kargo çalışanlarına zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam geldi? vatandaşlar tarafından sorulan sorularının detaylı yanıtları…

KARGO ÇALIŞANLARINA ZAM MI YAPILDI?

Tüm Taşıma İşçileri Sendikası bir açıklama yaptı. Taşıma İşçileri Sendikası, sendikanın örgütlü olduğu işyerlerinde ek ücret artışları sağlandığını açıkladı.

Taşıma İşçileri Sendikası yani TÜMTİS, sendikaya bağlı olan işyerlerinde ek ücret artışları sağlandığını duyurdu. Sendikanın yaptığı açıklamada, ücretlerde yaşanan erimenin ve kayıpların önüne geçmek için bir süreden beri işverenlerle görüşmeler yürütüldüğü ve yapılan görüşmeler sonucunda olumlu sonuçlar elde edildiği söylenerek, "Yapılan görüşmeler sonucunda imzalanan protokoller ile üyelerimizin ücretlerinin yüzde 30 oranında artırılması kararlaştırılmıştır" denildi.

Yapılan anlaşmaya göre, UPS Kargo ve Aras Kargo’da asgari ücret artışı oranında ücret zammı yapılırken, DHL Lojistik’te ek zam ile asgari ücret aradaki fark korundu. Bu açıklamada, İstanbul, Adana, Mersin ambarlarında da yüzde 25 ila 44 arasında değişen oranlarda ücret artışı sağlandığı ifade edildi.

KARGOLAR SAAT KAÇA KADAR ÇALIŞIYOR?

PTT şubeleri sabah 8.30’dan 12.30’a kadar hizmet veriyor. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30’dan 17.30’a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT’ler çalışmamktadır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

YURTİÇİ KARGO SAAT KAÇA KADAR ÇALIŞIYOR?

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yurtiçi Kargo hafta içi 09.00 ile 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 ile 16.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet çalışmamaktadır.

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır çalışmazlar.

İslam Memiş’ten dolar ve altın formülü! Doları alın…

Memura, öğretmene 15 günlük maaş farkı ne zaman yatacak? 2022 Temmuz maaş farkı detayları!

Aile Destek Programı sonucu açıklandı mı? Aile Destek Programı ne zaman yatacak?