Genel

Karina Ataman Projesi'nde 120 bin TL'ye 1+1!

Pendik’te Ataman İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ataman Karina projesinin ilk etabının gördüğü ilgi karşısında firma, ikinci etabının satışını öne çekti. Projenin ilk etabının Mart 2012’de 2. etabı Aralık 2

Pendik’te Ataman İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ataman Karina projesinin ilk etabının gördüğü ilgi karşısında firma, ikinci etabının satışını öne çekti.
Ataman İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Karina projesinin 2. etabı satışa çıktı. Mart 2010’da lansmanı yapılan projenin ilk etabının yoğun ilgi görmesi üzerine firma residence konseptindeki 2. etabı planlanandan önce satışa açtı. Projenin ilk etabının Mart 2012’de 2. etabının ise Aralık 2012’de teslim edilmesi planlanmakta.

Geleceğiolan bir bölge
Ataman Karina Pendik projesinin ilk etabında konutların büyük bir çoğunluğunun sahiplerine kavuştuğunu dile getiren Ataman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ataman, gelişen Pendik’in tam merkezinde yer aldıklarını belirtti. “Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın lokasyon gerek yatırım, gerekse oturum için projeyi bölgede eşsiz kılıyor” diyerek önemli bir lokasyonda yer aldıklarına vurgu yapaAtaman, “Anadolu yakasında hızla gelişen Pendik, son yıllarda gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağı oldu. Konum olarak Anadolu yakasının en merkezi semtlerine olan yakınlığı, sahil şeridi, Türkiye’nin ikinci büyük marinası MarinTürk’ün Pendik sahilde açılması, Teknopark ve uluslararası fuar merkezinin yakın zamanda bölgede açılacak olması Pendik’i yatırım için son derece değerli kılıyor. Ayrıca projenin hemen yanında bölgenin iki büyük alışveriş merkezi olan Pendorya AVM ve Neomarin AVM bulunmakta” şeklinde konuştu.

Ulaşımda her seçenek mevcut
“Proje için bir diğer önemli özelliğin ise ilk durağı Kadıköy’den başlayacak olan Marmaray’ın Pendik’e kadar uzatılması” diyen Ataman, “Projeye pek çok farklı ulaşım yolu bulunmakta. Sahil yolu, E5 karayolu, TEM otoyolu, tren, toplu taşıma araçları ve açıldığında Marmaray ile de Ataman Karina Pendik’e ulaşmak mümkün.  Ataman Karina Pendik Türkiye’de her tür ulaşım imkanı ile gelinebilen ender konut projelerinden biri olma özelliği ile ön plana çıkıyor” dedi.

Ataman Karina Pendik'te stüdyo daireler 109 bin TL’den, 1+1’ler 120 bin TL’den, 2+1’ler 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Rakamlarla Pendik Ataman Karina
Toplam yatırım tutarı 90 milyon TL
Fiyat 109.000 TL- 450.000.- TL arasında
Toplam konut sayısı 430 konut ,
İlk etap 246 konut
2. etap 184 konut
Toplam inşaat büyüklüğü 55 bin metrekare
Mağaza sayısı 22
En küçük ev   : 46 m2   (1.etap)  53m2  (2.etap)
En büyük ev   : 225 m2 (1.etap) 190m2  (2.etap)

www.atamankarina.com.tr

0216 397 03 00

Projeden görüntüler için tıklayın...