28 / 04 / 2024

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 



Mega kent İstanbul’da gayrimenkul yatırımının yıldız bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu, bugünlerde yepyeni bir projenin de heyecanını yaşıyor. 10 seneyi aşkın zamandır dönüşüm geçiren ve ulaşım bağlantılarına yakınlığı nedeniyle pek çok markalı konut projesine ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolunda, ailelere özel yepyeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

İnşaat, madencilik, gıda ve turizm sektörlerindeki başarısıyla ülkemizin en büyük 500 sanayi firması arasında yer alan Şimşek Bisküvi Gıda’nın inşaat sektöründeki grup şirketi Karmar tarafından inşaat çalışmalarına başlanan Karmar Sakura’nın satış ofisi 25 Haziran tarihinde açıldı.

Merakla beklenen satış ofisinin açılışına Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir , Karmar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şimşek, İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Avukat Remzi Yedikardeş, Şimşek Bisküvi Onursal Başkanı Ramazan Şimşek ve Haksan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Somalı katıldı.


Geri Dön