Yeni Projeler

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 10 seneyi aşkın zamandır dönüşüm geçiren ve ulaşım bağlantılarına yakınlığı nedeniyle pek çok markalı konut projesine ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolunda, ailelere özel yepyeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor

Mega kent İstanbul’da gayrimenkul yatırımının yıldız bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu, bugünlerde yepyeni bir projenin de heyecanını yaşıyor. 10 seneyi aşkın zamandır dönüşüm geçiren ve ulaşım bağlantılarına yakınlığı nedeniyle pek çok markalı konut projesine ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolunda, ailelere özel yepyeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor.

İnşaat, madencilik, gıda ve turizm sektörlerindeki başarısıyla ülkemizin en büyük 500 sanayi firması arasında yer alan Şimşek Bisküvi Gıda’nın inşaat sektöründeki grup şirketi Karmar tarafından inşaat çalışmalarına başlanan Karmar Sakura’nın satış ofisi 25 Haziran tarihinde açıldı.

Merakla beklenen satış ofisinin açılışına Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir , Karmar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Şimşek, İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Avukat Remzi Yedikardeş, Şimşek Bisküvi Onursal Başkanı Ramazan Şimşek ve Haksan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Somalı katıldı.

Basın Ekspres’teki aile sitesi açığını kapatacak

Yapım çalışmalarına 6 ay önce başlanan Karmar Sakura projesinde 241 daire, 57 ticari birim yer alıyor.

Satış ofisinin açılışında önemli açıklamalar yapan Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bölgede nitelikli aile sitesi bulunmadığını marka projelerde yoğunlukla stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konutların bulunduğunu kaydederek, Karmar Sakura’nın bu yöndeki açığı kapatmak üzere planlanladığınıdile getirdi.

Aynı tip konutlar aynı bloklarda yer alacak

Yaptığı açıklamada bu sebeple projenin bünyesinde yalnızca 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların bulunduğunu kaydeden Emrullah Yedikardeş, yalnızca konut genişliklerine değil, tüm detaylarda aile haklarına ve mahremiyetine saygı gösterdiklerini söyleyerek, Örneğin konutlar arasında ses yalıtımı için çift duvar sistemi kullanıldığını kaydeden Emrullah Yedikardeş, "Daire girişlerini nişli giriş olarak planladık. Tüm dairelerde kullanılabilir ölçülerde balkon mevcut. Yüzme havuzu, hamam, spor salonu, sauna gibi sosyal tesisler bay ve bayanlara ayrı olarak inşa ediliyor." dedi. Yaptığı açıklamada ayrıca aynı tipte konutların aynı bloklarda yer alacağını söyleyen Emrullah Yedikardeş, örnek olarak kalabalık ailelerin 4 oda 1 salonu tercih ettiğinde, kendileriyle aynı özellikteki ailelerle aynı blokta yaşayacağını söyledi.

Metroya yürüme mesafesinde yükseliyor

1,5 milyar lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje, yapımı sürenHavaalanı Metro hattına da 200 metre mesafede uzaklıkta yükseliyor.

Dünyaya karşı sorumluluk bilinciyle tasarlanan yeşil bina özellikleri sayesinde ailelerin bütçesine katkı sağlayan detaylara da sahip olan Karmar Sakura'da lavabolarda kullanılan gri sular arıtılarak yeniden klozetlerde kullanıma sunuluyor. Söz konusu projede ayrıca yağmur suları toplanarak  bahçe sulamasına yönlendiriliyor. Enerji kaynaklarını doğru kullanmayı planlayan Karmar Sakura'da yerden ısıtma sistemiyle yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanarak, ailelerin bütçelerine katkı sunuluyor.

İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Türkiye’de her zaman gayrimenkule yatırım yapanın kazandığını dile getirerek, “Karmar Sakura’da hem yatırımcıların hem de ailesiyle beraber burada rahatlıkla yaşayan tüketicilerin kazacağını söyledi.

Web:  https://karmarsakura.com/

Torunlar GYO 5. Levent Korupark ön talep topluyor! 744 konutluk yeni etap için düğmeye basıldı!

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Luxera Towers satışta! Yeni proje!