Konut

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.Yalnızca mimari detaylarında değil, atık su sisteminden yerden ısıtma sistemine kadar çevre ve bütçe dostu uygulamalarla ailelerin konfor ve bütçesini hedefleyen Karmar Sakura projesi, dış cephe kaplamasında da fark yaratıyor

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, yerleşim planları ve sosyal alanlarında aileleri düşünen özellikleri ile dikkat çekiyor. Yalnızca mimari detaylarında değil, atık su sisteminden yerden ısıtma sistemine kadar çevre ve bütçe dostu uygulamalarla ailelerin konfor ve bütçesini hedefleyen Karmar Sakura projesi, dış cephe kaplamasında da fark yaratıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Seramik dış cephe kaplama sistemini tercih eden Karmar Sakura projesi, dış cephede rutubet oluşumunu engelleyerek deprem güvenliğini artıracak, rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına da katkı sağlayacak.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Karmar Sakura’nın geniş metrekareleri, konforlu daire tasarımları ve huzur veren peyzajıyla aileler için büyük bir cazibe merkezi olarak inşa edildiğini kaydetti.

Emrullah Yedikardeş açıklamasında ailelerin su ve enerji faturalarını düşürmeye yönelik bir çok uygulama ve sistem bu projede bulunduğunu kaydederek, ayrıca binanın dış cephe kaplamasını seçerken, önce deprem güvenliğini esas aldıklarını hem de hava şartlarına karşı dayanıklı, enerji verimliliğine uygun, ısı yalıtımına destek olan bir kaplamayı tercih ettiklerini kaydetti.

Verilen detaylara göre, yapıya farklı bir boyut kazandıran seramik cephe kaplama sistemi, aşınma ve darbelere karşı dayanıklılığı, su emme özelliğinin düşüklüğü, leke tutmaması, kolay montajı, hava şartlarına karşı dayanıklılığı ve bakım maliyetinin düşüklüğü gibi özellikleri nedeniyle oldukça tercih ediliyor. 

Kendi içinde sürekli olarak hava dolaşımı olması sebebiyle rutubet oluşumunu engelleyen seramik cephe kaplama sisteminde, paneller arasındai derz boşlukları cephenin arkasında doğal havalandırma da sağlıyor.

Bölgesinin en farklı projesi olarak dikkat çekiyor

Yaptığı açıklamada en iyi eserin ortaya çıkarılması için her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü dile getiren Emrullah Yedikardeş bölgedeki en ferah balkonları, 40 santimetreye kadar duvar boşlukları ile huzuru garantilemesi, yerden ısıtma sistemi sayesinde odalarda kazanılan ekstra yüzde 15 alana değinerek, iki daire arasındaki kapı mesafelerinin 2,5 metreye kadar uzatılması gibi bir çok detayı sunduklarını kaydetti.

Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Karmar Sakura’da 2 oda 1 salon, 3 oda1 salon, 4 oda 1 salon seçenekleri ile tüm daireler ev sahiplerine geniş metrekaresini sunuyor. Toplamda 4 bin metrekareye kadar ulaşan bahçe alanları ortak kullanıma sunulurken, konut sahiplerine özel 20 metrekareden 90 metrekareye mahremiyetin özel alanla korunduğu toplam bin metrekare bahçe alanları da dikkat çekiyor.

Karmar Sakura projesinde 4 blokta 241 konut ve 57 ticari alan yer alıyor. 

Web: www.karmarsakura.com
Telefon: 444 37 15

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

Ev alacaklar banka yerine inşaat şirketlerinden kredi istiyor! Özel bankalarda faizler yüksek!

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!