28 / 04 / 2024

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklamasına göre, Girne'nin Esentepe bölgesinde kurulumu tamamlanmış olan konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada görüşleri yer alan Karmod Pazarlama Müdürü Sezai Gök, 168 metrekare büyüklükteki şantiye binasını 4 gün gibi kısa bir zamanda tamamladıklarını dile getirdi.

Karmod dan KKTC deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yine verilen bilgilere göre konteyner yapılarının şantiye yapı ihtiyaçlarında en çok tercih edilen model olduğuna değinen Karmod Pazarlama Müdürü Sezai Gök şöyle konuştu: "Bina güvenliği ile birlikte hızlı kurulum avantajına sahip olan konteyner yapılarımız şantiye projelerine büyük kolaylıklar kazandırıyor. Konteyner yapılar şantiyede yönetim ofisi, teknik ofis, yemekhane, yatakhane, misafirhane, çamaşırhane benzeri yapı gruplarının tamamında da kullanılabiliyor. Ayrıca şantiye yapılarımızı projeye göre fabrikada hazır üretiyoruz. Nakliye avantajları için paket sistemle şantiye sahasına da sevk ediyoruz. Uzman ekibimiz cıvatalı ve geçmeli sistemin verdiği avantajla yapıları çok kısa sürede kurulum yaparak şantiye çalışanlarının kullanımına sunuyor."

Karmod Pazarlama Müdürü Sezai Gök konu ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında Kıbrıs Girne Esentepe'de inşasına başlanacak olan lüks villa konut projesi için hazırlanmış olan konteyner şantiyesi içerisinde, şantiye yönetim, iş güvenliği, teknik ofis odaları, satın alma, toplantı odası ve yemekhane kısmının bulunduğu bilgisini paylaştı.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre konut projesinin inşası süresince konteyner şantiye yapılarının kullanılacağına değinen Karmod Pazarlama Müdürü Sezai Gök, firmanın arzu ederse cıvata birleşimlerinden kolaylıkla sökerek konteyner şantiye binasını başka sahalardaki projelerinde tekrar kullanıma sunabileceğini kaydetti.

 

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Japon deprem uzmanından İstanbul,  İzmir  ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

İBB'nin 'Yabancıya konut satışı askıya alınsın' önerisine sektörden yanıt geldi!


Geri Dön