29 / 04 / 2024

Karşınızda Galaxy A14 5G! İşte özellikleri ve fiyatı

Karşınızda Galaxy A14 5G! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung 2023'e yeni teknolojik telefonla girdi. geçen yılki Galaxy A13 5G'nin özellik ve fonksiyon olarak çıtayaı yükselterek bir üst modeli olan Galaxy A14 5G tanıtıldı ve hayranları özellikleri ve fiyatını öğrenmek için internetten fiyat araştırması yapmaya başladı.



Samsung Galaxy, Samsung Electronics tarafından üretilen bir dizi mobil cihazdır. Galaxy serisi, akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı saatler dahil olmak üzere  çok çeşitli cihazları içerir. Galaxy akıllı telefonlar, piyasadaki en popüler ve en çok satan cihazlardan bazılarıdır ve yüksek kaliteli ekranları, güçlü işlemcileri  ve uzun pil ömürleri ile tanınırlar. Samsung, yıllar içinde Galaxy'nin çok sayıda sürümünü piyasaya sürdü, en yenisi Samsung Galaxy S22 idi. Galaxy tabletler de kullanıcılara daha büyük bir ekran boyutu ve akıllı telefonlarla aynı özelliklerin birçoğunu sunan popüler cihazlardır.

Samsung, ev aletleri, dijital medya cihazları, yarı iletkenler ve ev eğlence ürünleri dahil olmak üzere çok çeşitli tüketici ve endüstriyel elektronik  üretiminde uzmanlaşmış Güney Koreli çok uluslu bir şirkettir. Gelir bakımından dünyanın en büyük şirketlerinden biridir ve dünya çapında çok sayıda ülkede varlık göstermektedir.
 Samsung, yenilikçi ürünleri ile tanınır ve dünya çapında güçlü bir marka tanınırlığına sahiptir. 1938 yılında bir ticaret şirketi olarak kuruldu ve o zamandan beri teknoloji endüstrisinde bir lider haline geldi.

 Karşınızda Galaxy A14 5G! İşte özellikleri ve fiyatı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2023'e uygun ücretlendirme ile bir akıllı telefon çıkararak girdi. Şirket bugün Galaxy A14 5G modelini tanıttı. Yeni model geçen  seneki Galaxy A13 5G'ye benzese de düzeltilmiş ekran ve daha gelişmiş bir ön kamera ile çıtayı biraz daha yükseltiyor. Samsung cihazda 2.220 × 1.080 piksel çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.6 inç IPS ekranla geliyor. Galaxy A13 5G modeli aynı tazeleme hızına malik olmasına rağmen  1.600 × 720 piksel çözünürlük sunuyordu. Bu açıdan panelde bir iyileştirme oldu.
Samsung Galaxy A14 5G sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 700 yonga setinden kuvvet alıyor. Akıllı telefonun 4/6 GB RAM ve 64/128 GB hafıza seçenekleri var. Kullanıcılar  gerek duymaları halinde cihazın belleğini microSD kart ile 1 TB'a kadar yükseltebilecekeler.
 


Geri Dön