02 / 05 / 2024

Kartal Balkon İstanbul 2 projesi geliyor!

Kartal Balkon İstanbul 2 projesi geliyor!

Firma: Mak Group

Proje: Balkon İstanbul 2

Mak Group imzası ile hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. Toplam 180 daireden oluşan Balkon İstanbul projesinde ikinci etap inşaat çalışmaları yakında başlayacak.



Mak Group imzası ile hayata geçirilen Kartal Balkon İstanbul projesi toplamda 180 adet daireden meydana geliyor. 


2 etap şeklinde dizayn edilen Balkon İstanbul Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Balkon İstanbul Kartal projesinde 1 oda 1 salon daireler 80 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 125 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler ise 149 metrekare büyüklükte dizayn ediliyor. 


Balkon İstanbul projesinin ilk etabında 47 adet konut, ikinci etabında ise 133 adet daire yer alıyor. 4 bin 600 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Balkon İstanbul Kartal projesinin ilk etabında yaşam başladı. 


İkinci etabının bahar aylarında başlayacağı Balkon İstanbul projesinin 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor. Arsa alanı 2 bin metrekare olan Mak Group Balkon İstanbul projesi Kartal'ın en gözde semtlerinden Yakacık'ta inşa edilecek. 


Orman yolunun hemen yanında bulunan Balkon İstanbul projesinde daire sahiplerine adalar manzarası, çocuk oyun alanları, deniz manzarası, güvenlik, kamelya, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve süs havuzu gibi donatılar sağlanıyor. 


Adres:  Yeni Mahalle Samandıra Caddesi No:76 Yakacık-Kartal/İstanb

 

Web:  http://www.makgroup.net/projeler.html

Tel: 0216 353 04 53

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön