27 / 04 / 2024

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.



Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ bir yeni projeye daha başlıyor. 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni dönüştürmek için düğmeye basan KİPTAŞ, söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaştı. Sözleşmelerin imzalandığı projede hedef yüzde 100 uzlaşı.


ALİ KURT AÇIKLADI

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul Yenileniyor sisteminin kentsel dönüşümde çözümün doğru adresi olduğunu belirterek, "Sisteme başvuran #Kartal Metem Birlik Sitesi hak sahipleri ile sözleşme imzalamaya devam ediyoruz. Uzlaşı oranımız yüzde 61, hedefimiz yüzde 100!" dedi.

Kartal'daki Metem Birlik Sitesi hak sahipleri dayanıksız yapılarını yenilemek için #İstanbulYenileniyor’a başvuru yapmış ve geçtiğimiz günlerde de KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt ile bir araya gelmişlerdi.


KİPTAŞ SARIYER'DE DE DÖNÜŞÜME GİRİYOR

Yine bir kentsel dönüşüm projesi olan Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'deki projesi için de düğmeye basmıştı.

KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de yükselecek. Söz konusu proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek.

Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanmış olan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!


Geri Dön