03 / 05 / 2024

Kartal Monumento Ofis 'de minimum fiyat 318 bin liradan başlıyor!

Kartal Monumento Ofis 'de minimum fiyat 318 bin liradan başlıyor!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde yer alan ofisler minimum 318 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede toplam 90 adet ofis mevcut..





90 adet home ofis, 42 adet rezidans dairenin bulunduğu Monumento projesi konum olarak İstanbul'un Kartal bölgesinde yer alıyor. Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilen  Monumento Kartal  15 kattan meydana gelen tek blok olarak yükseliyor. 


İlk 10 katında home ofisler, 11. kattan sonra rezidans dairelerin yer aldığı Monumento Kartal Rezidans’ın ofis birimlerinde alan büyüklüğü 73 metrekareden başlıyor, 104 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Monumento Kartal’da bulunan ofislerin fiyatı 318 bin TL ile 530 bin TL arasında değişim gösteriyor.


Kartal Monumento Ofis de minimum fiyat 318 bin liradan başlıyor!


Kapalı yüzme havuzu, spor salonları, kuru temizleme, kuaför, kurye ve kargo hizmetleri, açık - kapalı otoparklar, resepsiyon ve concierge hizmetleri gibi olanakların yer aldığı Monumento Kartal’da ofis bedelinin yarısına kadar ticari kredi kullanarak alım yapılabiliyor. 


Şubat 2014’te teslim edilecek olan Kuzeyyıldızı Monumento Kartal projesi Sabiha Gökçen Havaalanı, TEM, E5, metro, Pendik Marina ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın mesafede hayata geçirildi. 



0216 306 01 44

http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI 


projeye sor



Geri Dön