Sektörel

Kartal Nanda Tower'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık konumu ve adalar manzarasıyla Nanda Tower'da yaşam başladı.  Hava, deniz ve kara ulaşım noktalarına yakınlığı, metroya sadece yürüme mesafesinde oluşu,  alışveriş merkeziine bir kaç dakika zuaklıkta olması ve konumu ile eşsiz adalar manzarasıyla inşa edilen Nanda Tower'da hem Türk vatandaşları hem de yabancılar tarafından büyük ilgi gördü

İstanbul Kartal'ın en prestijli projelerinden biri olan Nanda Tower'da yaşam başladı. Hava, deniz ve kara ulaşım noktalarına yakınlığı, metroya sadece yürüme mesafesinde oluşu,  alışveriş merkeziine bir kaç dakika zuaklıkta olması ve konumu ile eşsiz adalar manzarasıyla inşa edilen Nanda Tower'da hem Türk vatandaşları hem de yabancılar tarafından büyük ilgi gördü. 

YENİ EVİM KAMPANYASI KAPSAMINDA, HEMEN TESLİM DAİRELER!

İş yeri, konut, rezidans ve penthouse dairelerin bulunduğu projede 1+1’den 3,5+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. “Yeni Evim” kampanyası kapsamında 0,69 faiz oranı ve 15 yıl vade ile hemen teslim dairelere sahip olabilmek de projeyi Türk vatandaşları için tercih ediliyor. Öte yandan yabancı alıcılar için de projenin vatandaşlığa uygun olması ayrıca ilgi çekti. 

 

PROJENİN YÜZDE 50'Sİ SADECE 6 AYDA SATILDI!

Nanda Tower’ın tek yetkili satıcısı Mana Proje Pazarlama,  6 ay gibi kısa bir sürede projenin yüzde 50’sinden fazlasının satışını gerçekleştidi.  Şirket bu özverili çalışmasını Nanda Tower satış ofisinde verdiği bir davetle kutladı.

Genç bir kadın girişimci olan Mana Mazloomi neden emlak sektörünü tercih ettiğini şu kelimelerle ifade etti: “Bu alana her zaman ilgim oldu, bence insanın yaşadığı yer, hayatının en önemli faktörlerinden birisi ve ben de insanlara istedikleri yaşam stillerini kurmalarında yardımcı olabilmeyi çok seviyorum” dedi. 

 Mana Mazloomi önümüzdeki 10 yıl içinde Türkiye’den başka ülkelerde de insanların yaşam stillerine dokunmak ve onlara daha mutlu olabilecekleri alternatifler sunmak istediğine dikkat çekti.

Aynı zamanda onlarca kişiye istihdam da sağlayan Mana Mazloomi kısa süre içinde farklı projelerinin de duyurusunu yapacağını belirtti.