29 / 04 / 2024

Kartal Sahill Mesa teslim tarihi!

Kartal Sahill Mesa teslim tarihi!

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Kartal Sahill Mesa

Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal Sahill Mesa teslim tarihi ve projenin ayrıntılı bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz...




Tek blok halinde yükselen  Kartal Sahill Mesa projesi  Mesa Mesken Sanayii A.Ş.  imzası taşıyor. 16 kattan meydana gelen  Kartal Sahill Mesa  'nın içerisinde 17 adet daire bulunuyor. 


Satış süreci devam eden Kartal Sahill Mesa 'daki tüm daireler 4 oda 1 salon tipinden meydana geliyor. Daire alanlarının standart 200 metrekare olduğu projenin satış süreci devam ediyor. Kartal Sahill Mesa teslim tarihi 'ne geçmeden önce projenin fiyat bilgisini aktaralım: 


Kartal Sahill Mesa daire fiyatları: 


Kartal Sahill Mesa daire fiyatları 'na göre projede yer alan daireler 1 milyon 530 bin liradan başlıyan ve 2 milyon 90 bin liraya kadar yükselen fiyat aralığı ile satılıyor.  


Kartal Sahill Mesa ödeme planı: 


Kartal Sahill Mesa ödeme planı dahilinde konutlar için minimum yüzde 25 oranında peşinat ödendiği takdirde kalan miktar kredi kapsamında vadelendiriliyor. Kartal Sahill Mesa teslim tarihi ile ilgili olarak şu bilgiler mevcut: 


Kartal Sahill Mesa teslim tarihi: 


Kartal Sahill Mesa teslim tarihi bilgisine göre projede bulunan daireler 2014 yılının Haziran ayında sahiplerine teslim ediliyor. Kartal Sahill Mesa teslim tarihi 'ni daha detaylı olarak 0216 451 93 70 numaralı telefondan edinebilirsiniz. 



Telefon: 0216 451 93 70-71-72

 Web Adresi: www.mesakartall.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön