28 / 04 / 2024

Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları!

Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları!

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Own Garden Yakacık

Kavanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...



10 blok halinde yükselen Own Garden Yakacık,  Kavanlar İnşaat  projesi olarak yükseliyor. Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İnşaat alanı 143 bin 78 metrekare olarak belirlenen Yakacık Own Garden İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık'ta yaşama geçiriliyor. Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Villalardan meydana gelen Own Garden Evleri, E-5'e ve TEM'e 7 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları için haberimizi okumanız yeterli.


Villaların 734 metrekare alana sahip olduğu Yakacık Own Garden Evleri'nde; peyzaj düzenlemesi, her villa için yüzde havuzu, yürüyüş parkuru, tenis ve basketbol sahası, 24 saat güvenlik gibi olanaklar sunuluyor. Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları bilgilerine haberimizde yer veriliyor.


Isı yönetmeliğine uygun olarak yükselen Owg Garden Evleri Yakacık'ta banka kredisi kullanmak mümkün. Kartal Yakacık Own Garden villa fiyatları 1 milyon 250 bin dolardan başlayarak değişiyor.


Telefon: (0216) 411 68 90 

Telefon: (0262) 311 68 68

Web Adresi: owngardenyakacik.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön