28 / 04 / 2024

Kartallife Atalar'da son daireler, son fırsatlar!

Kartallife Atalar'da son daireler, son fırsatlar!

Firma: STCA İnşaat

Proje: Kartal Life Atalar

STCA Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Kartallife Atalar'da kalan son daireler için son fırsatlar sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..



STCA Gayrimenkul tarafından Kartal Atalar’da inşa edilen Kartallife Atalar projesinde daire teslimleri başladı. Ayrıcalıklı bir yaşamın sunulduğu projede son daireler kaldı. Mahalle hayatı ile iç içe ve markalı konut projelerinin tüm avantajlarının sunulduğu Kartallife Atalar’da fiyatlar 520 bin TL’den başlıyor.

Kartallife Atalar’da son daireler için son fırsatlar

Kartallife Atalar’dan ev alanlar erken teslim sevinci ile bahar sevincini bir arada yaşıyor. Kartallife Atalar’da son daireler için son fırsatlar sunuluyor.

Tek blokta 104 daireden meydana gelen aile konseptli butik proje, 24 adet 2+1, 76 adet 3+1 ve 4 adet dubleks daireden oluşuyor. Projede 2+1 dairelerin brüt metrekareleri 86 ila 117, 3+1 dairelerin 146 ila 169 ve dubleks dairelerin metrekareleri ise 225 ila 256 metrekare arasında değişiyor. 

2+1 dairelerin satış fiyatı 520 bin TL’den, 3+1’lerin 1 milyon 80 bin TL’den, dubleks dairelerin de 2 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Son dairelere özel oluşturulan kampanya gereğince, peşinde yüzde 15’e varan indirimler yapılıyor. 

Projenin yüzde 80’i yeşil alan

4000 metrekarelik bir alan üzerinde yükselen ve bu alanın yüzde 80’i doğal peyzaj alanına ayrıldı.

Şehir merkezine, okullara, alışveriş merkezlerine, hastanelere olan yakınlığı ve ulaşım aksları üzerinde yer alan konumuyla da yaşamı kolaylaştıran Kartallife Atalar’da sadece salonda değil, tüm odalar deniz ve adalar manzarasına sahip.

Projede ayrıca her daire için ayrılmış kapalı otoparkın yanı sıra misafirler için de yer ayrılan kapalı otoparkı, çocuklar için oyun alanları, engellilere özel yürüme parkuru, yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve çok amaçlı spor sahası mevcut.

Tel: 0 216 540 59 00 

Web: http://www.kartallife.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön