27 / 04 / 2024

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe’de ev yangını çıktı!

Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.




Kartepe Acısu’da Ali Can’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm evi sararken ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın, gece saat 00.10 sıralarında Kartepe İlçesi Acısu Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan 4 katlı binanın 2’nci katında çıktı. Ali Can’a ait ev gece geç saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü yanmaya başladı. Elektrik sobasından çıktığı da düşünülen yangın evde kimsenin olmamasıyla giderek büyüdü.

 

CAN KAYBI YOK

Alevlerin giderek büyüdüğü yangını gören komşuları hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede Kartepe’den ve İzmit’ten çıkan itfaiye ekipleri yangın yerine ulaştığında alevler binanın ikinci katını tamamen sarmıştı. Yangın itfaiye ekiplerince yaklaşık 1 saatlik bir çalışma sonrası kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Evde kimsenin olmaması olası bir yaralanma olayını önlerken evinin yandığını haber alan Ali Can bir müddet sonra misafirliğe gittiği yerden dönerek evinin yanmasını izlemekle kaldı. Bir saati aşkın sürede tamamen söndürülen yangın sonrası yangının çıkış sebebi araştırılırken polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

 



Manşet Kocaeli


Geri Dön