27 / 04 / 2024

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.



Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Söz konusu arsaların muhammen bedelleri 10 milyon 250 bin TL ve 18 milyon 450 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeleri de 307 bin 500 TL ve 553 bin 500 TL olarak belirlendi.

Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00 ve 11.30'da yapılacak. 

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya da arsa arayanlar hemen bakın!

ANTALYA İLİ KAŞ İLÇESİ KAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLANI

1.Antalya İli Kaş İlçesi Gelemiş Mahallesi 76 Ada 1 Parsel (2.764,71 m²) ve 80 Ada 1 Parsel (4.980,23 m²) nolu taşınmazların tamamının 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satışı yapılacaktır.
2.İhale, Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.
3.İhale tarihi, saati, geçici teminat bedeli ve satış bedeli aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
4.Kapalı Teklif Usulünde teklifler yazılı olarak yapılır. Teklif mektubu, bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı veya şirket ünvanı ile tebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu (Antalya İli Kaş İlçesi Gelemiş Mahallesi 76 Ada 1 Parsel (2.764,71 m²) nolu taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Satışı) veya (Antalya İli Kaş İlçesi Gelemiş Mahallesi 80 Ada 1 Parsel (4.980,23 m²) nolu taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Satışı) yazılır. Zarfın yapıştırılan yerleri istekli tarafından imzalanır.
5.Teklif mektubunun, istekli tarafından imzalanması ve bu mektupta şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi, teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti veya düzeltme bulunan teklifler reddolunarak hiç yapılmamış sayılır.

6.İhaleye katılmak isteyen istekliler tarafından; aşağıda sıralanan belgeler bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı ve soyadı veya şirket ünvanı ile tebligata esas olarak göstereceği açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu (Antalya İli Kaş İlçesi Gelemiş Mahallesi 76 Ada 1 Parsel (2.764,71 m²) nolu taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Satışı) veya (Antalya İli Kaş İlçesi Gelemiş Mahallesi 80 Ada 1 Parsel (4.980,23 m²) nolu taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile Satışı) yazılır. Zarfın yapıştırılan yerleri istekli tarafından imzalanır.

7.Zarfın en geç belirtilen ihale tarihinden 1 (bir) gün önce mesai bitimine kadar (saat: 17.30),  Kaş Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ve posta ile yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.         

8.İhale şartnamesi ile diğer evraklar, Kaş Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde (08.30-17.30) görülebilir. İhaleye katılacakların ihale şartnamesini almaları zorunludur. Şartname bedeli 2.000,00 ₺ (İkibin₺) olup, şartname bedeli Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Tahsilât servisine yatırıldıktan sonra, makbuz karşılığında Kaş Belediyesi Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilir.
9.İhaleye katılmak için;
9.1  Gerçek Kişilerin Kapalı Zarf İçersinde Sunacağı Belgeler:
9.1.1   Teklif Mektubu Zarfı
9.1.2   Nüfus Kayıt Örneği  (e-devlet üzerinden alınabilir.)
9.1.3   İkametgâh Belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir.)
9.1.4  Noter Onaylı İmza Beyannamesinin Aslı      
9.1.5 Tebligat için adres ve telefon beyanı, 2886 sayılı Kanun Kapsamında Yasaklı olmadığı, Belediyemize borcu olmadığı ve ihale şartnamesinin kabul edildiğine dair beyannameleri içeren EK 1 Belgesi (Kaş Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tarafından verilecektir.)
9.1.6    Geçici Teminat Yatırıldığına Dair Makbuzun Aslı (Kaş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Veznesinden alınacaktır.) veya Geçici Teminat Mektubu (Banka ve özel finans kurumlarından alınacak ve süresiz olacaktır.)
9.1.7  Vekâleten katılım olması halinde; vekilin noter onaylı vekâletnamesi ile vekilin Noter Onaylı İmza Beyannamesinin Aslı
9.1.8 Kaş Belediyesine borcu olmadığına dair belge (Kaş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Veznesinden alınacaktır.) (Belediyemize borcu olan kişiler, bu kişilerin ortağı olduğu tüzel kişilikler ve ortakları ihaleye katılamaz.)
9.1.9  İhale dokümanının satın alındığına dair belge (Kaş Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tarafından verilecektir.)
9.2  Tüzel Kişilerin Kapalı Zarf İçersinde Sunacağı Belgeler:
9.2.1 Teklif Mektubu Zarfı
9.2.2 Tüzel kişiliği temsilen yetkilinin Noter Onaylı İmza Sirkülerinin Aslı
9.2.3 Tüzel kişiliğin ortaklık ve faaliyet alanlarını gösteren ticaret sicil gazetesi
9.2.4 Tebligat için adres ve telefon beyanı, 2886 sayılı Kanun Kapsamında Yasaklı olmadığı, Belediyemize borcu olmadığı ve ihale şartnamesinin kabul edildiğine dair beyannameleri içeren EK 1 Belgesi (Kaş Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tarafından verilecektir.)
9.2.5  Geçici Teminat Yatırıldığına Dair Makbuzun Aslı (Kaş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Veznesinden alınacaktır.) veya Geçici Teminat Mektubu (Banka ve özel finans kurumlarından alınacak ve süresiz olacaktır.)
9.2.6 Ortak katılım olması halinde; Noter Onaylı Ortak Girişim Beyannamesi veya Adi Ortaklık Sözleşmesinin Aslı ile tüm ortakların e-devlet üzerinden alınacak nüfus kayıt örnekleri, ikamet belgeleri ve Noter Onaylı İmza Beyannamelerinin Aslı
9.2.7 Vekâleten katılım olması halinde; vekilin noter onaylı vekâletnamesi ile vekilin Noter Onaylı İmza Beyannamesinin Aslı
9.2.8 Kaş Belediyesine borcu olmadığına dair belge  (Kaş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Veznesinden alınacaktır.) (Belediyemize borcu olan kişiler, bu kişilerin ortağı olduğu tüzel kişilikler ve ortakları ihaleye katılamaz.)
9.2.9    İhale dokümanının satın alındığına dair belge. (Kaş Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tarafından verilecektir.)
10.Satış İhalesi Yapılacak Taşınmazlara İlişkin Bilgiler Tablosu:

O bankadan müşterilerine kaçırılmayacak fırsat! Hem 7.500 lira ödeme hem de iPhone 14 kazanma fırsatı!

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Az evvel peş peşe hesaplandı! Hesaplara 1.969 TL yatırılacak, sakın kaçırmayın!


Geri Dön