16 / 05 / 2024

Kasaba Evleri'nin yüzde 45’i satıldı!

Kasaba Evleri'nin yüzde 45’i satıldı!

İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba Projesi 3’üncü etap evleri yatırımcılardan yoğun ilgi görürken, ev almak isteyenlere de uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede ev fiyatları da 750 bin liradan başlıyor.



Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığıyla kurulan İş Altınhas tarafından inşa edilen Kasaba projesinin 3. etabında 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte lüks yaşam alanı yer alıyor. Kasaba’nın 156 konutluk 3. etabında seçkin bir yaşama sahip olmak isteyenlere 1+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 olmak üzere alternatif yaşam alanları sunuluyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri ise 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor.


Farklı peşinat oranları sunuluyor 


Ev fiyatlarının 715 bin liradan başladığı Kasaba Projesinin 3. etabı için çeşitli ödeme  fırsatları da sunuluyor. Ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler, 24 aylık vadede farklı peşinat oranlarıyla taksitli ödeme seçeneklerinden ya da peşin ödemede cazip indirim oranından faydalanabiliyor. İsteyenler, İş Altınhas’ın proje bitirme garantörlük sözleşmesini imzaladığı Türkiye’nin önde gelen dört bankasından 120 aya kadar kredi kullanabiliyor.


İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, projenin 3. Etabına 2015 yılı itibarıyla başladıklarını hatırlatarak “Nisan ayındaki lansmandan bu yana geçen kısa sürede konutların yüzde 45’ini satmaktan mutluyuz”dedi. İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş da sonradan dahil oldukları Kasaba projesinde güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek “İş Altınhas birlikteliği ile yatırım değeri yüksek, ayrıcalıklı bir yaşam konseptini gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu birlikteliği gelecekte gerçekleştirilecek projelerde de sürdürmeyi arzu ediyoruz” dedi.


Star


Geri Dön