05 / 05 / 2024

Kasaba Ömerli projesinin 3. etap satışlarına başlandı!

Kasaba Ömerli projesinin 3. etap satışlarına başlandı!

Kasaba konut projesinin üçüncü etabı Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat tarafından hayata geçiriliyor..



Kasaba konut  projesinin üçüncü etabı Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 156 konut yer alacak üçüncü etap, Çekmeköy Ömerli'de 160 bin metrekare alan üzerine yapılacak. İlk etabı 15 yıl önce başlayan projede, dördüncü ve beşinci etaplar da planlanıyor. 


Projenin ilk iki etabında yer alan 290 villayı Koray Grup ile inşa ettiklerini söyleyen İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkam Turgay Tanes, "Belediyenin değişmesi, plan sorunları nedeniyle bugüne kadar bekledik, ilk iki etaptaki ortağımız Koray Grup, üçüncü etapta payına düşen arsaları 55 milyon liraya Altınhas Holding'e sattı. Yeni iş ortağımız Altınhas Holding ile l56 bağımsız bölümü 18 ayda tamamlamayı planlıyoruz" dedi. 5 etapta 850 villaya ulaşacaklarını belirten Tanes, projedeki 3,4 ve 5'inci etap için 600 milyon lira yatırım yapacaklarım dile getirdi. 


3'TE 1'İ SATILDI

İlk iki etaptaki projelerde metrekare satış fiyatının 1.700 dolardan 5 bin dolara yükseldiğini belirten Turgay Tanes, satışa çıkan yeni etapta ise metrekare fiyatlarının 2 bin 500 dolardan başladığım söyledi. 

Projede villaların yanında 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağım söyleyen Tanes, evlerin 3'te l'inin satıldığını ifade etti. Projenin konumuna dikkat çeken Tanes, 3. köprü bağlantı yollarının projeye 2 kilometre mesafede oluğunu, yapımı devam eden 2'inci köprü bağlantı yolları ile de ulaşımın rahatlayacağım düe getirdi. Kasaba projesi ile konut sektörüne ilk yatırımlarım yaptıklarım belirten İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş, "Gayrimenkul sektöründe tecrübeli iş ortakları ile yola devam etmeyi istiyoruz" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön