Konut

Kasaba projesinin 3. etabı 715 bin TL'den satışa çıktı!

İstanbul'un içinde, doğal yaşamı modern bir tarzla birleştiren Ömerli'de yer alan Kasaba projesinin 3'üncü etabı satışa çıktı. Ömerli'de toplam 160 bin metrekare alan üzerine yapımı gerçekleştirilen projede daire fiyatları 715 bin TL'den başlıyor.

İstanbul’un içinde, doğal yaşamı modern bir tarzla birleştiren Ömerli’de yer alan Kasaba projesinin 3’üncü etabı başladı. Toplam 156 konutluk 3’üncü etap, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri ve Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Evin kalbini bıraktığın yerdir sloganıyla yola çıkan Kasaba projesinin 3’üncü etabı hayata geçiriliyor. Mart 2003’te 1’inci etabı, Temmuz 2004’te ise 2’inci etabı tamamlanmış toplam 280 ailenin yaşadığı Kasaba projesinde 3’üncü etap, 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte, toplam 156 konuttan oluşuyor. Kasaba’da 1+1’den başlayan daireler ve 4+1’den başlayan bağımsız villaların büyüklükleri 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor. Kasaba projesi 3. etap, 90 yıllık bankacılık geleneğini arkasına alan Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin iştirakleri (Mipaş A.Ş. ve Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.) ve yatırımda 60 yıllık birikime sahip Altınhas Holding A.Ş. ortaklığında kurulan İş Altınhas İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor.


http://kasabaomerli.com/