27 / 04 / 2024

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?



2023 yılı Kasım ayı enflasyon verileri, ülkemizde pek çok kişinin merakla beklediği konular arasında bulunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre her ay başı Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla beraber kira artış oranı ve market fiyatlarında değişiklik yaşanabiliyor. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

KASIM 2023 ENFLASYON VERİLERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA  AÇIKLANACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen enflasyon verilerini normal şartlarda her ayın 3'ünde açıklıyor. Kasım ayı enflasyon verileri 3 Aralık tarihi hafta sonuna geldiği için yarın saat 10.00'da açıklanacak.

Anadolu Ajansı Finans'ın Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yarın açıklanacak kasım ayı enflasyon verilerine ilişkin beklenti anketi de sonuçlanmıştı. İşte söz konusu anketin sonuçları...

ENFLASYON TAHMİNİ BELLİ OLDU

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Anadolu Ajansı Finans'ın Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yarın açıklanacak kasım ayı enflasyon verilerine ilişkin beklenti anketi, 15 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.

Paylaşılan bilgilere göre, ekonomistlerin kasım ayı enflasyon beklentilerinin ortalaması yüzde 3,68 şeklinde oldu. Ankete katılım sağlayan ekonomistlerin kasım ayı için enflasyon beklentileri, en düşük yüzde 3 en yüksek yüzde 4,60 aralığında yer aldı.

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre ekonomistlerin kasım ayı enflasyon beklentilerinin ortalamasına göre bir önceki ay yüzde 61,36 olan yıllık enflasyonun yüzde 62,61'e çıkacağı hesaplanıyor.

Yine paylaşılan bilgilere göre diğer bir taraftan ekonomistlerin sene sonu enflasyon beklentisi de kasımda yüzde 66,80 şeklinde oldu.

Mağdur Ev Sahipleri Dayanışma Platformu'ndan anket ve imza kampanyası!

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön