29 / 04 / 2024

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Firma: Kasır Yapı

Proje: Kasır Living Bostancı

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



Kasır Yap tarafından Trabzon'da inşa edilen Kasıe Living Bostancı, kaliteli bir yaşam alanında huzur ve doğa ile iç içe olmanızı sağlayacak.   Kasır Living Bostancı  projesinde 7 mistaki villa, 12 bağımsız villa ve 16 rezidans bulunuyor.

Kasır Living Bostancı da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

KASIR LİVİNG BOSTANCI SOSYAL DONATILARI!

Kasır Living Bostancı'da her villanın kendine ait sadece bahçeleri olup isteğe göre havuz da yapıtırılabiliyor. Ortak alanda ise  yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness, kapalı otopark bulunuyor.

KASIR LİVİNG NEREDE? KASIR LİVİNGLOKASYON BİLGİSİ

Kasır Living Bostancı, Trabzon Havalimanı'n 9 dakika, Farabi Hastanesi'ne 4 dakika, Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne 8 dakika, Yalıncak plajına 17 dakika, Trabzon Meydana 17 dakika, Trabzon Forum'a 17 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Kasır Living Bostancı da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

KASIR LİVİNG VİLLA VE REZİDANS FİYATLARI NE KADAR? 30 EYLÜL 2023 FİYAT LİTESİ

Kasır Living Bostancı projesinde toplamda 19 villa, 16 adet de rezidans bulunuyor. 
Villalar 4+1 müstakil, 5+1 ikiz villa olarak inşa ediliyor. Villaların fiyatları 15 milyon liradan başlayana fiyatlarla satılıyor.

Toplamda 16 rezidans ise 4+1'lerden oluşmakta. Fiyatları 6 milyon 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin ödemelerde 12 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Kasır Living Bostancı şuanda yapım aşamasında olup sona yaklaşıyor. Projenin yaklaşık sekiz ay sonra teslim edilmesi bekleniyor.

WEB:https://www.kasiryapi.com/home
TEL:444 61 56

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön