29 / 04 / 2024

Kastamonu'da 3 yıldızlı otel 1 TL'ye kiralanacak!

Kastamonu'da 3 yıldızlı otel 1 TL'ye kiralanacak!

Kastamonu'daki Seydiler Belediyesi ve İller Bankası tarafından yaptırılan ve 3 milyon TL'ye mal edilen ve 10 yıldır atıl vaziyette bekleyen otelin 1 TL'den kiralanabileceği belirtildi



1999'da tamamlanan, 102 yataklı, 3 yıldızlı otelin yıllık yakıt giderinin 100 bin TL'yi bulduğu bildirildi. Otelin özel bir turizm şirketi tarafından ancak 6 ay kullanılabildiğini belirten Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, belediyenin sırtında yıllardır kambur görülen otel için çözüm yolu aradıklarını söyledi. Şahin "Seydiler'e katkı sağlayacaksa biz bu oteli 1 TL'ye kiralarız. Alıcı olursa belediye meclisine taşırız" dedi.
Sabah

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

1 TL'ye satılık 3 yıldızlı otel 
 
Kastamonu'nun Seydiler İlçesi'nde yarı olimpik yüzme havuzlu, saunalı, 2'si suit 102 yataklı 3 yıldızlı olarak işletilebilecek otel, 1 TL'ye satılığa çakırtıldı.

Seydiler Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Şahin, işletecek talipli olması halinde, oteli sembolik rakam olarak 1 TL'ye satabileceklerini veya kiraya verebileceklerini söyledi. Seydiler'de, 1994 yılında ANAP'lı Belediye Başkanı döneminde yapımına başlanan otel inşaatı 1999'da bitti. 3 milyon liraya mal olan otel, 2000'de bir turizm şirketince 6 ay işletilebildi. 
Turan Kurt/Hürriyet


Geri Dön