Kent Haberleri

Kastamonu'da kira fiyatları yükseldi!

Evim Gayrimenkul Emlak Danışmanı Gülcan Öz ; “İl dışından özellikle yatırım amaçlı arazi satışlarımız var. Oldukça fazla alım oldu. Kastamonu’da geleceği potansiyeli yüksek bir şehir” dedi.

Ocak ve Haziran ayı içerisinde Kastamonu konut satışlarını değerlendiren Öz Evim Gayrimenkul Emlak Danışmanı Gülcan Öz ; “İl dışından özellikle yatırım amaçlı arazi satışlarımız var. Oldukça fazla alım oldu. Kastamonu’da geleceği potansiyeli yüksek bir şehir” açıklamasını yaptı. 


Ocak ve Haziran ayı içerisin de emlak satışlarımız oldukça iyi geçtiğini ifade eden Öz Evim Gayrimenkul Emlak Danışmanı Gülcan Öz; “Sadece emlak değil, arazi, arsa satışlarımızda oldukça güzeldi. Beklediğimizin üstünde gerçekleşti satışlar. İl dışından özellikle yatırım amaçlı arazi satışlarımız var. Oldukça fazla alım oldu. Kastamonu’da geleceği potansiyeli yüksek bir şehir. İl dışından yatırım amaçlı gelenler çok fazla arazi soranlar oluyor. Emlak piyasası gün geçtikçe fiyatları artıyor ama gene de çok fazla talepleri var. Sürekli insanlar ev alma ihtiyacı hissediyor. İl içinde yatırım içinde kiraya veriliyor. Kira gelirlerini birleştirip tekrar ev alanlar var. Kastamonu’da ev ihtiyacı karşılanıyor. Tosya yoluna gittiğimiz zaman şaşırıyorum. Uzak yerlere büyük siteler kuruluyor ki ve hepsi de topraktan daireleri satmış oluyor” dedi. 


Kastamonu Gündem Gazetesi