28 / 04 / 2024

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'daki bir düğün salonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Murat Kurum, bunun 2.5 milyar liralık bölümünü kendi bakanlığının yaptığını açıkladı.

Katı atık depolama tesisi ve atık su arıtma tesisi noktasında Kastamonu'nun ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Kurum, "Bu ihtiyaçlara ilişkin de, çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve hızlı bir şekilde Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Yüksek Seçim Kurulunun yapılan haksızlık nedeniyle seçimleri iptal ettiğini sözlerine ekleyen Kurum, "Gelinen süreçte yapılan haksızlıklara inşallah 23 Haziran akşamı milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir." dedi.

Binali Yıldırım'ın her zaman projelerinin konuşulduğunu söyleyen Kurum, şu açıklamalarda bulundu: "Biz Ulaştırma Bakanlığı yapmış olduğu dönemde, Başbakanlık yapmış olduğu dönemde, yine Meclis Başkanlığı yapmış olduğu dönemde, Binali Başkanımızla, Başbakanımızla, Binali ağabeyimizle, hep projeleri, hep icraatları konuştuk, dedikodulara kulak asmadık. Vatandaşın yaşam kalitesini arttıracak o tünelleri, yolları yapacak, projeleri gördük. Kendisinden o örnekleri aldık. Biz de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak 23 Haziran’dan sonra diğer illerimizde olduğu gibi İstanbul'da da Binali Başkanımızla, altyapıdan üstyapıya, kentsel dönüşüme, vatandaşımızla omuz omuza, gönül birliği içerisinde bu projeleri yapmak istiyoruz. Çünkü biz başkanımızdan, Binali abimizden hep proje gördük, icraat gördük, hiçbir zaman dedikoduya kulak asmadı."

Programa AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, partililer ve vatandaşlar katılım gösterdi.


Geri Dön