29 / 04 / 2024

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.



Kavan Ormanyaka projesi Kavan İnşaat imzası ile yükseliyor. Satışların devam ettiği Kavan Ormanyaka'da lansman fırsatları devam ediyor. Satışların başladığı projede şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde imkanı sağlanıyor. 

Kocaeli İzmit'te Kabaoğlu Köylüpazarı mevkiinde yükselen Kavan Ormanyaka projesinde sıralı, müstakil ve ikiz olmak üzere toplamda 9 villa ile 1 adet malikane bulunuyor.

Kavan İnşaat Kavan Ormanyaka projesindeki villaların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında gerçekleştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında yer alan  ikiz villalar 227 metrekare, müstakil villalar da 230 metrekare alana sahip.

Kavan Ormanyaka da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

Peki Kavan İnşaat Kavan Ormanyaka projesi kapsamındaki villalar kaç oda kaç salon? Projede hangi sosyal alanlar mevcut?  İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Lansman kampanyalarının devam ettiği Kavan İnşaat Kavan Ormanyaka projesinde yer alan sıralı villalar 3 oda 1 salon, ikiz ve müstakil villalar da 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Projede yer alan ikiz villalarda ortalama 88 metrekare, müstakil villalarda da ortalama 200 metrekare bahçe alanları mevcut.

Ortak havuz ve açık otoparkın yer aldığı Kavan İnşaat Kavan Ormanyaka projesindeki malikane de özel havuz da mevcut.

KAVAN İNŞAAT KAVAN ORMANYAKA ÖDEME PLANI

Söz konusu projeden konut sahibi olmak isteyenler peşinatı 6 ay sonra ödeyebiliyor. 

Web: www.kavaninsaat.com.tr
Tel: 444 9 204

 

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Avrupa'daki gayrimenkul fonlarından 1 milyar Euro'luk çıkış!


Geri Dön