Yeni Projeler

Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark projesi fiyat listesi!

Mehmet Kavan Yapı tarafından müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçirilen Kavanpark projesi nerede? Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi... Peki Kavanpark projesi nerede? Kavanpark villa fiyatları ne kadar?  Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi

Mehmet Kavan Yapı tarafından hayata geçirilen Kavanpark projesi, müstakil ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmek için toplamda 2 etaptan oluşan Kavanpark projesini hayata geçirdi. Peki Kavanpark projesi nerede? Kavanpark villa fiyatları ne kadar?  Kavanpark satışlar başladı mı? İşte Kavanpark fiyat listesi...

KAVANPARK PROESİ NEREDE?

Benzersiz özellikleri ve görkemli yapısı ile, bambaşka yaşam standatları sunan Kavanpar projesi doğanın eşşiz güzellikleri arasında yer alan Koçaeli ili, Kartepe ilçesi, Maşukiye mahallesinde hayata geçirildi. 

Kavanpark Maşukiye projesi'nin açık adresi ise; Maşukiye Mahallesi, Vişne sokak, No:2 Kartepe-Kocaeli. Kavanpark projesi müstakil ev sahibi olmak isteyen kişilerin hayallerini gerçekleştirmek için inşa edildi. 1. ve 2. etap olmak üzere 2 etaptan oluşan bu villalar 4+1 olarak inşa edildi. 

KAVANPARK MAŞUKİYE FİYAT LİSTESİ!

Kavanpark Maşukiye güncel fiyatları merak ediliyor. 2 etaptan oluşan projede 1. etap vilların satışı bitmek üzere. 1 etaptan sadece 2 villa kalmış olup 4+1 villaların satış fiyatı 9 milyon 250 TL'dir.

Kavanpark Maşukiye 2. etap villa satışları ise Şubat ayında başlayacak olup, 18 ay sonra teslimi gerçekleşecek. 2. etap villar ise 4+1 olarak inşa edilip, 8 milyon 250 TL'den satışa sunulacak. 

KAVANPARK MAŞUKİYE İÇ VE DIŞ YAPISI!

Kavanpark 2. etap satışlar Şubat ayında başlayacak olup  18 ay sonra teslimler gerçekleşecek. Projede 4+1  konut tiplerinden oluşan müstakil villalar İstanbul'a 1 saat olup, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 40 dakika uzaklıktadır.

Vilların kendisine ait müstakil bahçe alanları, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti, site içi su deposu, ses ve ısı yalıtımı, yüzme havuzu, oyun parkları, otopark ve fitness odası bulunmakta.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:https://www.kavanpark.com/

TELEFON NUMARASI: 444 7 403

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı!