Konut

Kavuklar Bornova satışta! Fiyatlar 156 bin TL'den başlıyor!

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğu ile hareket eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’nın çehresini değiştirecek ve değerini yükseltecek yeni projesini tanıttı.

Projelerinde, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin tasarımlarına yer veren, konut değil yaşam alanları oluşturma felsefesiyle huzur, dinginlik ve muhteşem İzmir Körfez’i manzarasını odak alan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’da inşaasına başladığı yeni projesi Kavuklar Bornova’yı basına tanıttı.


Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk’un katıldığı lansman toplantısında, Kavuklar Bornova projesi tüm detayları ile anlatıldı.


Toplantıda konuşan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, ‘Yarım asıra yaklaşan tecrübemizle İzmir’e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Son 5 yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımları ile İzmir’de özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yatırımlarımız devam edecek.’ diye konuştu.


www.kavuklarbornova.com


Point Bornova Kavuklar Tanitim Filmi!