07 / 05 / 2024

Kavuklar Gayrimenkul'dan Altındağ'a 1160 konutluk yeni proje!

Kavuklar Gayrimenkul'dan Altındağ'a 1160 konutluk yeni proje!

İzmir'de birçok özel projeye imza atan, 5 yıl içinde gerçekleştirdiği 600 milyon dolarlık yatırımları ile kente değer katmaya devam eden Kavuklar Gayrimenkul şimdi de Altındağ'da 1160 konutun yapımına başlayacak.



İzmir'in önemli gayrimenkul şirketlerinden olan Kavuklar, proje üretmede hız kesmiyor. Bugüne kadar Ege Suits, Bayraklı Tower, Point Bornova gibi konforlu yaşama odaklı projeleri hayata geçiren Kavuklar şimdi Altındağ'da konut üretecek. 


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk halen 350 milyon dolar yatırımla AVM ve rezidanstan oluşan İzmir'in en büyük karma projesi Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini; şimdi de Altındağ'da 1160 dairelik konut projesine başlayacaklarını söyledi. 


DOLULUK ORANI YÜZDE 94 


Kente bugüne kadar 600 milyon dolarlık (yaklaşık 1 milyar 300 milyon lira) yatırım yaptıklarının altını çizen Kavuk, "Yüzde 94 doluluk oranıyla yatırımcıların en çok tercih edilen adresi olmaya devam eden İzmir'in en akıllı ve en kullanışlı binası Bayraklı Tower. yatırımcıların taleplerini canlı tutan çalışma sistemiyle fark yaratmaya devam ediyor. 'Yaşam-Eğlence-Spor-Alışveris' deneyimlerini bir arada sunan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi nin de kısa sürede gösterdiği satış başarısı yapacağımız yeni yatırımlara yön verdi" dedi. 


EN BÜYÜK OLACAĞIZ 


Gelecek yıl Kasım ayında tamamlanacak olan 350 milyon dolarlık İzmir'in en büyük karma projesi Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi inşaatının sürdüğüne dikkat çeken Kavuk, Altındağ'da 1160 daireden oluşan yeni konut projesinin de 150 milyon dolara (yaklaşık 330 milyon lira) mal olacağını söyledi. 


Kavuk, '"Altındağ bölgesinin kentsel dönüşümüne yeni bir soluk getirecek olan projemizde toplu konutlarda da yüksek yaşam standartlarının uygulanabildiğini göstermeyi hedefliyoruz" dedi. Önümüzdeki yıl da İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Metehan Kavuk, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir'de daha önce gerçekleşmeyen bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yatırım potansiyeli çok yüksek olan Altındağ projesi ile yepyeni bir yaşam şekli sunacağız. Eşsiz körfez manzarasına sahip olacak yeni projemiz. bölgedeki yaşam alanı kapasitesini iki katına çıkaracak. 150 milyon dolar yatırımla 50 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan konutlar, 180 bin metrekare inşaat alanına ve 28 bin metrekare rekreasyon ve peyzaj alanına sahip. Konut sahibi olmak isteyenler artık ne istediklerini çok iyi biliyor. Bu yüzden onlara kendilerini özel hissedecekleri ve yaşadıkları mekana duygusal değerler yükleyebilecekleri mekanlar yaratıyoruz." 


Habertürk Egeli 


Geri Dön