04 / 05 / 2024

Kavuklar Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

Kavuklar Point Bornova AVM 22 Ekim'de açılıyor!

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM'nin, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacağı dile getirildi.




Kavuklar Gayrimenkul Yatırım’ın, ofis ve konut projelerinin ardından İzmir’deki ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 350 milyon dolar yatırım ile hayata geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. 22 Ekim tarihinde açılması planlanan Point Bornova AVM’nin, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirlilerle buluşturacağı bildirildi


Üstü kapanabilecek

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM'nin, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacağı dile getirildi. Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın, Bornova'da yükselen karma projesinde yer alan Point Bornova AVM ile sanat, moda, müzik ve eğlenceyi bir çatı altına toplayacağını dile getiren Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, "Point Bornova AVM'de toplam 160 mağaza bulunuyor. İzmirlilerin merakla beklediği dünyanın önde gelen moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova AVM'de açacak. İki kattan oluşacak mağaza, 3 bin 200 metrekare alanda hizmet verecek. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, Home konsepti de satışa sunulacak" dedi.


Eğlence merkezi

H&M grubuna ait bir diğer marka olan COS'un da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir'de mağaza açacağını anlatan Kavuk, "H&M'in üst segmentte konumlandırdığı COS markası çok özel bir konseptle Point Bornova AVM'de yer alacak. Point Bornova AVM İzmirlileri uluslararası ve yerel pek çok marka ile buluşturacak" diye konuştu. 5 bin metrekarelik alanda 0-12 yaş grubuna hitap edebilen, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri bir de çocuk eğlence merkezi olacağını söyleyen Kavuk, "İlk etapta merkezin bin metrekarelik bölümünü açacağız. Yavaş yavaş diğer üniteleri de dahil ederek toplamda 5 bin metrekarelik bir eğlence merkezine dönüştüreceğiz. Her bir detayını titizlikle kurguladığımız bu merkezde çocuklar, interaktif oyunlarla eğlenerek öğrenecek" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön