29 / 04 / 2024

Kaya City'de son 60 daire! 240 bin liraya 2+1!

Kaya City'de son 60 daire! 240 bin liraya 2+1!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kaya City

Hükümet tarafından Yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, ailelerin beklentilerine uygun olarak 5 yıldızlı otel konforunda tasarlanan Kaya City'de son 60 konut satılmayı bekliyor. Projedeki 2+1 konutlar 240 bin liradan başlıyor...



Hükümet tarafından Yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, ailelerin beklentilerine uygun olarak 5 yıldızlı otel konforunda tasarlanan Kaya City’nin 236 dairesinden, satışta son 60 daire kaldı. 1+1 daire tipinin yer almadığı ve 2+1’lerin fiyatlarının 240 bin liradan başladığı projede; daire satın alanları, güzergahı Bayram sonrası resmen açıklanması beklenen Kanal İstanbul’un heyecanı sardı.  Celaloğlu  ve E7 Yapı Market işbirliği ile Ağustos 2014’te tamamlanacak projede, Kanal İstanbul güzergahının beklendiği gibi Kaya City’nin önünden geçecek biçimde resmen açıklanması halinde, kalan son dairelerin birkaç gün içinde tükeneceği öngörülüyor.


15.650 metrekarelik arazisinin yüzde 80’i yeşil alan olarak ayrılan  Kaya City  Residence’da, yaklaşık  10 ay sonra tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek dairelerin dörtte üçünün satışı tamamlandı. Kanal İstanbul güzergahının resmen açıklanması takvimine bağlı olarak, Kayaşehir’in ilk lüks projesinde, 2014’e satışların tamamlanmış olarak girilmesi hedefleniyor.


6 bloktan oluşan projenin, yüksek yaşam konforu ve değer artışı potansiyeli yaratan stratejik konumu nedeniyle inşaat sürecinde hızlı bir taleple karşılaştığını belirten Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, “3. köprü, 3. havaalanı,  dünyanın en büyük ilaç AR-GE merkezi olarak planlanan Bio İstanbul, Mega Center gibi önemli yatırımların ortasında yer alan Kaya City, talep yönünden yeni kurulan bir kentin ilk lüks konut projesi olma avantajını yaşadı. Metronun da gelmiş olması, daire satın almak isteyenlerin tercihini olumlu etkiliyor” diyor. 


Daireler tükenince, ikinci el değer artışı daha da hızlanacak


Selahattin Sulu, Kanal İstanbul güzergahının beklendiği biçimiyle Bayram sonrası açıklanması durumunda, satışları yılbaşında tamamlamayı öngördüklerini belirterek “Yetkililerin medyada yer alan açıklamaları doğrultusunda Kanal İstanbul’un güzergahı da beklendiği gibi projemizin önünden geçecek biçimde Yerel Seçimler nedeniyle yılbaşı öncesi resmen açıklanırsa, kalan 60 daireyi ilk gelenler alacak ve tüm dairelerin satışı, inşaatın tamamlanmasından aylar önce bitmiş olacak. Bu durumda ikinci elde değer artışı daha da hızlanacak” şekilde konuşuyor.


2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunan Kaya City Residence, sunduğu 24 saat güvenlik, çocuklar için açık, yetişkinler için kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, toplantı ve taziye odaları  gibi sosyal donatılarıyla, 5 yıldızlı otel konforu sunuyor. Yüksek talep nedeniyle projede son 3 aydır indirim ve peşinat kampanyaları uygulanmıyor. 


Web: www.kayacity.com.tr  

Telefon: 0212 486 31 93



projeye sor



Geri Dön