Yeni Projeler

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi resmen başlıyor! 1.8 milyarlık yatırımla 476 yeni konut geliyor!

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen ve 476 konutun yer alacağı proje 1 milyar 817 milyon 450 bin TL'ye mal olacak. 

Kaya Hotels - Resorts, merakla beklenen Yalova projesinin inşaat çalışmalarına resmen başlıyor. Yalova Çiftlikköy Gacık Köyü 140 ada 9 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Kaya Hotels - Resorts Yalova projesinde 476 konuta yer verilecek.

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılmış ve ÇED süreci başlamıştı. 1 milyar 817 milyon 450 bin TL'ye mal olacak proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi 15 blok şeklinde yükselecek. 12 bin 505 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan olan projede 8 adet A blok, 2 adet B blok, 4 adet C blok ve 1 adet D blok (Sosyal Tesis) yer alacak.

İnşaat alanı 72 bin 114 metrekare şeklinde açıklanan Kaya Hotels - Resorts Yalova projesinde toplam 476 konuta yer verilecek. Kaya Hotels - Resorts Yalova projesi kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı verilen Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik A.Ş. Yalova projesinin inşaat çalışmalarının 48 ayda tamamlanması planlanıyor. Söz konusu projenin inşaatında yılda 12 ay, ayda 30 gün ve günde 8 saat çalışılacak.

353 araçlık otoparka da yer verilecek olen Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik A.Ş. Yalova projesi tamamlandığında 1904 kişinin yaşaması planlanıyor.

KAYA HOTELS-RESORT YALOVA PROJESİ NEREDE? 

Kaya Hotels - Resorts Yalova projesine en yakın yerleşim yeri yaklaşık 32 metre mesafede bulunurken,  söz konusu proje alanına ulaşım, İzmit-Yalova yolundan A. Gaffar Okan Caddesi İstikametine döndükten sonra yaklaşık olarak 2 bin 800 metre devam edilerek ulaşılıyor.


Ticari gayrimenkullerdeki kira geliri artışı, satışları hızlandırdı!

Tahliye davası açmak isteyen ev sahipleri için çok önemli uyarı!

Belediyeler iki şehirde arsa ve iş yeri satıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olma fırsatı!