22 / 07 / 2024

Kaya Life Küçükçekmece'de 5 milyon TL'ye hemen teslim 2+1'ler!

Kaya Life Küçükçekmece'de 5 milyon TL'ye hemen teslim 2+1'ler!

Kaya Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen proje için konut kredisi de kullanılabiliyor. 




Kaya Life projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor. Kare San Yapı imzası ile yükselen projede toplam 132 konut yer alıyor. 

Arsa alanı 2 bin 870 metrekare olarak açıklanan Kaya Life projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1salon şeklinde tasarlandı. 

Peki Küçükçekmece Kaya Life projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları ne kadar? Kaya Life projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? 

Kaya Life Küçükçekmece de 5 milyon TL ye hemen teslim 2+1 ler!

Küçükçekmece Kaya Life projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların 5 milyon TL'den, 3 oda 1 salon konutların fiyatları 6 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Teslimleri hemen yapılan Kaya Life projesinden konut sahibi olmak isteyenler kredi kullanabiliyor. 

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde hayata geçirilen Kaya Life projesinde çardak alanları, çocuk oyun parkı, spor kompleksi otopark bulunuyor. Göl ve deniz manzarası ile dikkat çeken projedeki konutların alanları 115 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. 


Web:  https://www.kayalarparkinsaat.com/
Telefon: 0532 500 38 69

 

Fırat Life Style  Ankara  Gölbaşı projesi resmen başlıyor! Başkente 518 yeni konut geliyor!

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Farah Yeniköy'de 9.5 milyon TL'ye villa fırsatı! Teslimler Aralık'ta!


Geri Dön