03 / 05 / 2024

Kaya Prestige Konutları, 2013'te tamamlanacak!

Kaya Prestige Konutları, 2013'te tamamlanacak!

Günkon İnşaat Genel Müdürü Mehmet şžefik Güngör, İzmirlilerin isteklerini çok iyi bildiklerini belirterek Karşıyaka'da hayata geçirecekleri 'Kaya Prestige Konutları'nı bu doğrultuda planladıklarını açıkladı...



Sektörde 24 yıllık deneyimiyle otel, fabrika, okul inşaatlarında örnek projelere imza atan Günkon İnşaat, Karşıyaka Yamaç mahallesi çıkışında yer alan 'Kaya Prestige Konutları' ile İzmirliler'e Körfez manzarası eşliğinde konforlu bir yaşam sunacak.
Günkon İnşaat Genel Müdürü Mehmet şžefik Güngör, iki parselde toplam 300 konut ve 4 villadan oluşacak projenin 2013 yılında tamamlanmasını planladıklarını açıkladı.

Temel prensiplerinin doğru ve kaliteli projeler üretmek olduğunu ifade eden Güngör, mühendislik emeği yoğun ve ince detaylarına kadar hesaplanan projenin, hem kent merkezine yakın hem de hava ve gürültü kirliliğinden uzak bir konumda olduğuna dikkat çekti.
'Kaya Prestige Konutları'nın benzerlerine oranla birçok artı özelliğe sahip olduğunu vurgulayan Mehmet şžefik Güngör, her konut için iki araçlık alana sahip kapalı yeraltı otoparkının yanında kafe, market, spor alanları, yeşil alanlar, yürüme yollarıyla her türlü konforu bir arada sunacaklarını kaydetti.

DEPREME DAYANIKLI
Kayalık zeminde depreme dayanıklı olarak 3 tipte inşa edilecek konutların temelinin şžubat ayı içinde atılacağını ve projede tünel kalıpları kullanılacağını aktaran Genel Müdür Mehmet şžefik Güngör, 'Kaya Prestige Konutları, yüksek güvenlik duvarları, güvenlik personeli ve her evde bulunan alarm sistemiyle aileler için ideal bir ortam sunacak. Körfez manzarasına sahip 115, 145 ve 186 metrekarelik net kullanım alanlarındaki dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanılacak' diye konuştu.
Yıllardır edindikleri deneyimle, müşteri memnuniyeti için ne gerekiyorsa yaptıklarına işaret eden Güngör, şöyle konuştu: 'Müşterilerimizin beklenti ve istekleri bizim için çok önemli. İnsanların neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Projemiz hem yüksek kalite standartlarına sahip hem de benzerlerine göre uygun fiyatlarda. Örnek dairemiz ise yoğun ilgi görüyor ve büyük beğeni topluyor.'

Su ve elektrik kesilmeyecek
Sitede 240 metre derinliğinde su kuyusu bulunduğunu, ayrıca su deposu ve elektrik jeneratörüyle de elektrik ve su kesintisinin önüne geçeceklerini önemle vurgulayan Günkon İnşaat Genel Müdürü Mehmet şžefik Güngör, inşaatın yapımını ve satışını, firma olarak kendilerinin gerçekleştirdiğini anlattı. Güngör, müşterilerle yıllardır güvene dayanan bir ilişkileri olduğunu sözlerine ekledi.

Geniş sosyal yaşam alanları
Kaya Prestige Konutları, site sakinlerinin her ihtiyacı düşünülerek tasarlanıyor. Proje kapsamında market, kafe, yüzme havuzu, tenis kortu, besketbol sahası, koşu parkuru, fitness salonu, oyun alanları, çocuk parkları, kapalı otopark, yüzde 70 doğal yeşil alanları inşa ediliyor.
YeniAsır


Geri Dön