Proje Güncel

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 ve proje detayları...Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren proje Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile yükseliyor

Kayapark Sakura Evleri'nde yer alan konutlar için kura heyecanı başladı. Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren proje Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile yükseliyor.

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Başakşehirli vatandaşların ev sahibi olacağı proje İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı Mahallesi’nde yükseliyor.

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!
Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022  haberimizde yer alıyor. Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022  hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Sosyal konut projesi olarak inşa edilen Kayapark Sakura projesinin birinci etabında 50 adet konut bulunuyor. Kayapark Sakura projesinin 1. etabındaki konutların kura çekimi yarın noter huzurunda yapılacak.

Kayapark Sakura  projesi “Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” sloganıyla tanıtıldı.  Projenin kura çekimi yarın saat 11:00'de Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!
Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor.Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Kayapark Sakura Evleri projesi 6 blok olarak inşa ediliyor. Projede toplam 445 adet konuta yer veriliyor. Başakşehir Sakura Evleri projesinde 267 adet 2+1 ve 178 adet 3+1 konut mevcut.

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!
Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Başakşehir Sakura Evleri'nin arsa alanı 17 bin 420 metrekare olarak belirlendi. Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksleri arasındaki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’nin yanı başında yükselen proje için kura heyecanı başladı.

Başakşehirli vatandaşların yüzünü güldüren Başakşehir Kayapark Sakura Evleri; İstanbul Havalimanı’na yakınlığı veYavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısıyla dikkat çekiyor. 

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!
Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 henüz belli olmadı. 
Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.kayaparksakuraevleri.com/

Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com