28 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.



Kocasinan Belediyesi’nin Kayseri’ye ve Kocasinan’a değer katacak vizyon projelerin başında gelen Kentsel Dönüşüm Projelerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İlçe belediyeler noktasında Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm projelerine imza atan belediye olduklarına dikkati çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konutu tamamlayarak 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini kaydetti.

Kocasinan Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre, belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve dönüşümle beraber sosyal dönüşümü de aynı anda yaptıklarına vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı geleceğe taşımak için kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini ve dönüşüm projeleri tamamlandığında yeni bir Kayseri ve yeni bir Kocasinan’ın şekilleneceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59 u teslim edildi!

"KOCASİNAN EŞİTTİR KENTSEL DÖNÜŞÜM DEMEK"

Kentsel dönüşümün kendileri için öncelikli olarak sosyal bir dönüşüm olduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Rutin belediyecilik faaliyetlerinden ziyade çalışmalarımızın en başında yer alan ve bölgemizin ihtiyaçlarından bir tanesi olan kentsel dönüşüm, olmazsa olmazımızdır" dedi.

Göreve geldiğinden beri 8,5 yıldır, 11 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiklerine dikkati çeken  Çolakbayrakdar, ‘Kocasinan’ delinince ilk akla kentsel dönüşüm gelir. Kocasinan, eşittir kentsel dönüşümdür. Yani kentsel dönüşüm bizim olmazsa olmazımızdır" diye ifade etti.

Kayseri Kocasinan da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59 u teslim edildi!

1324 ADET KONUTUN İNŞASI DEVAM EDİYOR

Kentsel dönüşümle özellikle vatandaşların yaşamına dokunarak, onların daha uygun koşullarda yaşamalarını ve hayallerini gerçekleştirebilme imkanı sağladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kentsel dönüşüm projeleri noktasında şu ana kadar toplamda 3 bin 59 konutu teslim etmişiz ve hemşehrilerimiz sıcak yuvalarında huzur içerisinde yaşıyorlar" diye ifade etti.

Bin 324 konutun ise inşaat çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Çolakbayrakdar, "Yani bu zamana kadar 4 bin 383 adet konutu kentsel dönüşümle bölgemize kazandırıyoruz. Özellikle Argıncık bölgesinde çocuklarımıza daha güzel yaşam sağlayabilmek için yoğun gayret gösteriyoruz. Argıncık'ta kendi içinde olan zorluklardan dolayı hızla ilerleyemiyoruz" diyen Çolakbayrakdar,  parsel parsel ve blok blok çözüme başladıklarını belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’ye örnek gösterilen kentsel dönüşüm projelerine imza atarak yeni çağdaş mahalleler inşa ederek, ilçeye yeni bir kimlik yeni bir çehre kazandırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çiftçiler hemen bakın! Tarımsal desteklerin uygulanmasında değişiklik: Mazot ve gübre desteği, ÇKS başvuruları...

Hafta sonu altın fiyatlarında son dakika! 26 Kasım 2023 Pazar gram altın ve çeyrek altın fiyatları


Geri Dön