Toki

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!TOKİ çekilişinde adı çıkan kişiler, ilk olarak sözleşme imzalayacak

TOKİ KURA ÇIKANLAR NE YAPACAK?

TOKİ kura çekilişinde adı çıkan vatandaşlar, e-devlet üzerinden ya da SMS ile bilgilendirme alacaklar. TOKİ çekilişinde adı çıkan kişiler, ilk olarak sözleşme imzalayacak. Hemen sonrasında ise belirlenen tarihlerde TOKİ konut peşinatı olan yüzde 10'luk kısmı bankaya yatırılacak ve konut projelerinde hak sahipleri sözleşme imzalandıktan sonra borçları bitene kadar devir işlemi gerçekleşmeyecektir.

İşte TOKİ kura çekilişlerine dair merak edilen diğer detaylar…

KAYSERİ TOKİ ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

Kayseri TOKİ çekilişi yapılmaya başlandı. 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilişleri devam ediyor. Kayseri TOKİ kura çekilişi de 10 Aralık’ta canlı yayında ve noter huzurunda çekilmeye başlandı. Sosyal konutlar için binlerce vatandaş başvurularını yapmış ve heyecanla kura çekimini bekleniyordu. TOKİ Kayseri sosyal konut çekilişi tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden adaylar sorgulama yapabilirler. Kayseri TOKİ konut kura çekimi 10-11-12 Aralık 2022 tarihlerinde saat 10.00’da başlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Büyük Salon'da gerçekleştirilecek olan TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde ya da resmi YouTube kanalından izleyebilirler. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip de edilebilirler.

TOKİ KAYSERİ ARSA KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişleri büyük bir heyecanla devam ediyor, 5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 10 Aralık Cumartesi günü Kayseri'de çekiliyor. TOKİ arsa başvuruları da tamamlandı. 100 bin arsa satışının olduğu Kayseri TOKİ arsa kura çekiliş tarihlerine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

TOKİ KURALARINDA DÖRDÜNCÜ ETAP BAŞLIYOR!

İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında ilk 3 etapta 62 bin 928 konutun kuraları çekilerek hak sahipleri tek tek belirlendi. TOKİ'nin sosyal medya hesabından yapılan duyurudan sonra ise 4. etap kura çekimi takvimi de netliğe kavuştu ve 4. etap sosyal konut kura çekilişi 12 ile 19 Aralık 2022 tarihleri arasında 7 ilde 15 bin 566 konut için gerçekleştirileceği belirtildi.

Tapu ve tapu masrafına dair bilinmeyenler! 100 metrekare evin tapu masrafı ne kadar?

Zabıta memuru alımı yapılacak! Zabıta memuru olmak isteyenler elini çabuk tutsun! İşte detaylar!

Emeklilikte askerlik borçlanması nasıl yapılır?