Kent Haberleri

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, ilçede yapılması planlanan projelerin son yıllarda yükseldiğini dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Özhaseki ve beraberindeki heyet 75 Yataklı Yahyalı Devlet Hastanesi inşaatını inceledi. 

İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane başhekiminden bilgi alan Özhaseki, hastanedeki incelemelerin ardından açıklama yaptı. Özhaseki, hastanenin 1 hafta sonra açılacağını söyledi. 

"Kayseri birçok alanda öncü şehir" diye konuşan Özhaseki, Kayseri'nin yeni sağlık üssü olacağından bahsederek birçok ilçede hastanelerin açıldığından bahsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni hastanelerin açılmasında katkısının büyük olduğundan bahseden Özhaseki, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de katılım sağladı.