Genel

Kayseri'de icradan 11 milyon TL'lik taşınmaz satılacak!

Kayseri 6. İcra Müdürlüğü; Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar mahallesi, Organize Sanayi mevkii, 66 pafta, 4691 parsel numarasında kayıtlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Organize Sanayi Bölgesi olarak ayrılmış alan içerisinde kalıyor. Sanayi tesisisi inşası bulunan arsa etrafında da bu tip tesisler bulunduğu için sanayi tesisi yapılaşması imkanı sunuyor.

Gayrimenkul üzerinde mamül ürün sevk deposu, yükleme peronu, çamaşır suyu üretim binası, asmakatı, plastik üretim binası, sıvı deterjan üretim binası, sülfanasyon ünitesi, pnömatik transport binası, toz deterjan paketleme binası, soydum silikat üretim binası, ambalaj stok binası, laboratuar ve sosyal tesis, kozmetik üretim binası, mekanik atölye binası, enerji merkezi, yönetim binası, kalorifer kazan dairesi, 60 tonluk kantar ve binası, danışma yapısı, duvarlar ve metal pitler, parke bordür düzenleme ve meyvesiz ağaçlar bulunuyor.

Söz konusu gayrimenkul 32. 440, 00 metrekarelik yüzölçümüne sahip ve yaklaşık fiyatı 11 milyon 469 bin 720 TL... İhale 17 aralık saat 11.30'da Melikgazi Belediyesi Mezat salonu'nda açık arttırma suretiyle gerçekleşecek.
Dosya No: 2008/ 205 TLMT.